nieuwsarchief

Nieuw onderkomen

Als drive-in show zijn we natuurlijk vaak ‘on the road’ en verzorgen we onze diensten op locatie. Toch hebben ook wij een thuisbasis nodig om vanuit te opereren. Onlangs hebben we dan ook de sleutels mogen ontvangen van ons nieuwe onderkomen!

Er moet nog het één en ander gebeuren voordat we definitief kunnen verhuizen. Een drukke en spannende tijd dus… houd onze <a
href=”http://www.facebook.com/finchdiscoteam” target=”_blank”>facebookpagina</a> in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen!

 

 

De beste wensen…

Wij zijn het jaar begonnen met een drietal mooie knalfeesten en hebben er zin in er nog veel meer te verzorgen! FINCH discoteam wenst iedereen een feestelijk 2015… en daar leveren we dus graag een mooie bijdrage aan!

De beste wensen…

Wij zijn het jaar begonnen met een tweetal mooie knalfeesten en hebben er zin in er nog veel meer te verzorgen! FINCH discoteam wenst iedereen een feestelijk 2017… en daar leveren we dus graag een mooie bijdrage aan!

 

 

Carnaval

Eigenlijk zijn er maar twee mogelijkheden: je bent er gek op of je wordt er gek van… carnaval! Hoe dan ook, FINCH discoteam sluit gewoon aan in de polonaise en heeft nog verschillende shows en geluidsinstallaties beschikbaar!

Veel plezier (of sterkte) toegewenst… alaaaaf!

 

Kingsday

Koningsnacht en koningsdag behoren zonder twijfel tot de populairste feestdagen van het jaar en muziek staat daarin centraal. Of het nu gaat om een lekker muziekje tijdens de braderie op Kingsday of om opzwepende melodieen en stampende beats tijdens Kingsnight… bij FINCH discoteam hebben we de juiste DJ’s met de nodige jaren ervaring en de feeling om in te spelen op het publiek!

Licht en geluid voor 100 of 1000 man… ook als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat de techniek rondom een podium kan verzorgen ben je bij ons aan het juiste adres! Neem dus snel contact op voor een offerte op maat.

 

Bruiloftseizoen 1

We hebben dit jaar natuurlijk al een aantal mooie bruiloften afgesloten met een geweldig feest, maar we mogen best stellen dat het echte bruiloft (hoog)seizoen afgelopen weekend officieel is begonnen! Op de toepasselijke datum 1-5-15 mochten we een viertal stijlvolle bruiloftshows verzorgen en ook de komende tijd hebben we veel bruiloften op de planning staan… wij hebben er zin in!

Heb je zelf trouwplannen of ken je iemand die nog op zoek is naar een goede bruiloft DJ? Neem gerust contact op en kom eens langs op één van onze maandelijkse demoshows. Love is in the air!

 

Bruiloftseizoen 2

We hebben dit jaar natuurlijk al een aantal mooie bruiloften afgesloten met een geweldig feest, maar we mogen best stellen dat het echte bruiloft (hoog)seizoen officieel is begonnen! De komende tijd hebben we veel bruiloften op de planning staan… wij hebben er zin in!

Heb je zelf trouwplannen of ken je iemand die nog op zoek is naar een goede bruiloft DJ? Neem gerust contact op en kom eens langs op één van onze maandelijkse demoshows. Love is in the air!

 

 

Zomers huwelijksaanzoek?

Misschien kun je je er (nog) niets bij voorstellen of is het juist jouw ultieme droom, maar een huwelijksaanzoek op vakantie is ontzettend populair. Maar liefst 1 op de 4 aanzoeken vindt plaats op reis.

Ben jij deze zomer ook ten huwelijk gevraagd? En heb je ook nog eens ‘JA!’ gezegd? Dan is het nu tijd om een aantal dingen op een rijtje te zetten.

Na een datum en een locatie zijn doorgaans de muzikale invulling en foto/videograaf aan de beurt. Als jullie zo ver zijn ontvangen we jullie graag eens voor een kennismakingsgesprek tijdens één van onze maandelijkse demoavonden. Uiteraard kunnen jullie ook al eerder bij ons terecht… hoe eerder hoe beter. We kennen veel locaties en hebben een degelijk netwerk binnen de trouwbranche, dus wellicht dat we jullie hier en daar zelfs van advies kunnen voorzien!

Als jullie op ons demoformulier een vinkje plaatsen bij ‘houd ons op de hoogte van nieuwe data’, hoor je van ons wanneer de nieuwe demo’s gepland worden!

 

Sinterklaas

De pepernoten liggen weer volop in de winkel en het zal niet lang meer duren voordat Sinterklaas Nederland weer binnen vaart. Helaas kan FINCH discoteam niet voorkomen dat het Grote Boek kwijt raakt of de sleutel van de pakjesboot in het water valt, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de intocht op audiovisueel gebied vlekkeloos verloopt!

Ook voor jullie eigen Sinterklaasviering ‘op de zaak’ zorgen we voor de juiste technische faciliteiten? Draadloze microfoons, een podium, een gezellig muziekje of een heuse ‘Pietendisco’… alles kan!

Informeer gerust naar de mogelijkheden en we zorgen ervoor dat u als organisator in ieder geval niet de roe krijgt!

 

 

Einde van het jaar…

Het einde van het jaar nadert, dus is het tijd om de draaiboeken voor de kerst- of nieuwjaarsborrel weer uit de kast te trekken… til die saaie borrel dit jaar eens naar een wat hoger niveau met FINCH discoteam!

Voor eenvoudige aanvullingen tot het complete totaalpakket: <a title=”jouwtitle” href=”http://www.discoteam.nl/kerst”>FINCH discoteam kerst & nieuwjaar</a>

 

 

 

Bruidsbeurs!

Zaterdag 28 oktober wordt bij Kameryck de Groene Hart Trouwbeurs georganiseerd. Meer dan 30 leveranciers uit de trouwbranche zullen zich daar vertegenwoordigen.

Als ‘preferred supplier’ van Kameryck is FINCH discoteam er uiteraard ook bij. We zullen daar uitgebreid vertellen hoe we daar ieder jaar weer vele feesten tot een goed einde brengen én natuurlijk hoe we dat ook met jullie bruiloft zullen doen!

Interesse? De toegang is helemaal gratis! Je bent welkom van 11.00 tot 16.00 uur, tot dan!