Referenties

Niemand kan beter oordelen over FINCH discoteam dan onze klanten. We krijgen veel reacties na afloop van een feest, maar ook op facebook wordt lovend gesproken over FINCH discoteam!

Daarnaast wordt FINCH discoteam veelvuldig aanbevolen door locaties, weddingplanners en zelfs collega’s uit de branche! Vergeet daarbij ook niet de vele bruidsparen en feestgangers die jullie voorgingen!

Een greep uit de reacties vind je hieronder:


“Jullie DJ voelde de groep heel goed aan en zorgde ervoor dat er veel meer mensen de voetjes van de vloer deden dan verwacht. Ook hij heeft goed met mij afgestemd. Het was een prima mix van allerlei stijlen. We hebben genoten en onder zijn bezielende leiding zijn we los gegaan op de dansvloer. Iedereen kon zichtzelf zijn en we moesten met spijt de avond afronden vanwege o.a. het taxivervoer.”

— NWB Bank, 8 juni 2024 (bedrijfsfeest InnStyle)


“Finch Discoteam heeft 1 juni op onze bruiloft gedraaid; in de voorbereiding naar de bruiloft toe hadden we geen zorgen over de muziek en aankleding op het feest. Vooraf is alles duidelijk afgesproken; wensen en voorkeuren zijn doorgenomen en onzeker zijn of Finch Discoteam wel voldoende ervaring heeft is echt niet nodig! Professionals!”

— Koen en Emma, 1 juni 2024 (bruiloft Hoeve Landzicht)


“Thanks so much for your professionalism and support along the planning of our party. The DJ was amazing and made the party a big success! We would recommend you to all our friend which as well only gave positive feedback!! The fotobooth was as well a big success and I would always recommend to book it with a party.”

— Stefanie Rason, 19 mei 2024 (40e verjaardag Bergse Bossen)


“Een geweldig team om een knallend feest neer te zetten! Het kennismakingsgesprek was erg prettig en we kregen al een goed beeld van wat we konden verwachten. Ook had Wouter al snel door wat voor muziek we leuk vonden en wat we op ons feest zouden willen. Op het feest hadden we DJ Marck en hij heeft voor een spetterend feest gezorgd; er is de hele avond gedanst! De verzoekkaartjes werden ook goed gebruikt en de fotobooth was echt het succes van de avond.”

— Danny en Nikki, 17 mei 2024 (bruiloft Hoeve Landzicht)


“We zijn bijzonder tevreden over FINCH discoteam en DJ Reinier. De voorbereidingen en afspraken zijn prima verlopen. En de avond zelf was een feestje; heerlijke muziek, druk op de dansvloer en veel verzoekjes. Het was een prachtige avond en de muziek was geweldig!

De Vintage-sax aan het begin van onze middag, geweldig! Echt van toegevoegde waarde.”

— René en Ingrid, 20 april 2024 (feest Kasteel Woerden)


“In één woord fantastisch. De DJ en saxofonist en de hele entourage waren top. Alle gasten hebben meegezongen en meegedanst van begin tot eind. Wat ze beloven komen ze ook na.”

— Hanneke, 19 april 2024 (60e verjaardag De Kooi)


“Nogmaals hartstikke bedankt voor de goede organisatie van de aankleding en muziek op onze bruiloft. De communicatie vooraf verliep heel vloet en netjes, maar ook achteraf en tijdens het feest liep alles op rolletjes. Wij zijn heel erg tevreden over jullie!”

— Richard en Mariëlle, 5 april 2024 (bruiloft Kasteel Woerden)


“Geweldig team om het feest van je dromen aan toe te vertrouwen! Tijdens een prettig kennismakingsgesprek alle mogelijkheden en wensen besproken. We hebben een topfeest gehad op onze trouwdag. DJ Marck wist precies wat te doen om iedereen de dansvloer op te krijgen (zelfs degene die vooraf hadden aangegeven niet te willen dansen!). De verzoekkaartjes vonden onze gasten een leuke touch en er is veel gebruik gemaakt van de fotobooth. Bedankt voor een onvergetelijke avond!”

— Paul en Samantha, 27 oktober 2023 (bruiloft Koetshuis de Haar)


“Wij en onze gasten hebben genoten van jullie team op onze mooiste dag, onze bruiloft op Kasteel de Haar. De muziek en de special effects qua belichting waren helemaal top. We hadden bijna het hele pakket gekozen en dat was helemaal te gek. We hebben heel veel complimenten van onze gasten mogen ontvangen. En jullie hebben van ons feest een onvergetelijke dag gemaakt!”

— Michael en Joyce, 3 augustus 2023 (bruiloft Kasteel de Haar)


DJ-show bruiloft, Hoeve Landzicht (Nieuwer ter Aa)

“We wilden jullie via deze weg nog even bedanken voor het geweldige feest! We vonden het allebei een hoogtepunt van de dag, de DJ heeft het top gedaan!

Ook onder de gasten hebben we veel complimenten ontvangen over de muziek, en ook de saxofonist viel goed in de smaak.” 

Jules en Joyce op 1 juli 2023

DJ-show 15-jarig jubileum, Marnemoende (IJsselstein)

Wouter, het was echt fantastisch! Wat heb jij goed gedraaid! We zijn echt heel erg blij, en kijken onwijs voldaan terug op ons feestje. Super, super bedankt!

Sander en Rubia op 17 juni 2023

DJ-show bruiloft, Kasteel de Haar (Haarzuilens)

“We just wanted to email to let you know that we are SO HAPPY with you guys! The DJ did everything we asked him to, and everything was just superb! The music was great and everyone had a great time! Everyone was dancing and just having fun. It was everything we wanted. Even the letters we rented were also beautiful. You guys were so professional the entire time and we can’t thank you enough for making our day special. You guys are awesome!🤗😊”

Andreas and Trisha op 16 juni 2023

DJ-show bruiloft, De Willemshoeve (Woerden)

“FINCH Discoteam, ontzettend bedankt voor de feestavond die mede door jullie een succes is geworden. Jullie spelen goed in op de wensen, vooraf hebben we een gesprek gehad in de studio, keuze uit een moderne of vintageshow. We hadden de photobooth erbij, echt een succes. Het was een echte feestavond, waar we nog lang over napraten. Dank jullie wel, zo goed inspelen op de gasten is echt TOP!”

Willem en Dineke op 6 mei 2023

Discobus, Ederveen

Ik wilde nog even laten weten dat het fantastisch was met jullie! Echt 💯 punten voor het feestje! 

Het was geweldig toen de deuren van het busje open gingen! 🎉 De saxofonist was ook echt te gek! Echt een goed concept en jullie waren goed voorbereid. 

We zullen dit niet snel vergeten 😄

Marjoleine op 28 januari 2022

DJ bruiloft show, Kasteel Woerden

Finch Discoteam heeft de muziek en de aankleding op ons feest heel goed geregeld. Hele leuke DJ en goede zangers. De lichtshow was ook erg mooi. We hebben er erg van genoten.

Robert en Ingrid op 17 juni 2022

DJ bruiloft show, Willemshoeve

Van Richard en Gabi op 14 oktober 2022 | via ThePerfectWedding

Het was een fantastische avond met de muziek van FINCH. We hebben genoten van allerlei muzieksoorten passend bij onze wensen en hier en daar ook de leuke verzoekjes van de gasten. Er is de hele avond gedanst, iets wat ik als bruid graag wilde en ook volop aan meedeed. Lekkere disco, foute dansjes en een verdwaalde polonaise… Kortom een aanrader!


DJ bruiloft show, Kameryck

Van Thomas en Mieke op 10 oktober 2022 | via mail

Bedankt voor de geweldige avond zaterdag. Het was precies zoals we het wilden hebben.Ook complimenten naar de saxofonist, dat was echt een aanvulling!


DJ bruiloft show, Kasteel Weijenburg

Van Maik en Anne-Wil op 8 oktober 2022 | via website

Alleen maar lof voor Wouter! Het begon al met een leuk kennismakingsgesprek waar naar je wensen wordt gevraagd. Hij denkt goed mee en helpt je te benoemen wat je absoluut wel en niet tijdens je feest wil (ook ter bescherming van jezelf na een paar drankjes). Het feest zelf was ook super uiteraard, Wouter voelt het publiek goed aan en de opbouw was echt top. Het totaalplaatje met belichting e.d. levert ook prachtige foto’s op. Kortom, feestje=FINCH discoteam en andersom!


DJ bruiloft show, Koetshuis Kasteel de Haar

Van Marc en Ellen op 17 augustus 2022 | via website

Wij hebben ons bruiloftfeest spetterend gevierd met FINCH discoteam. DJ Wouter voelde perfect aan welke nummers pasten bij ons en ons feest en de sax gaf net het stukje extra waardoor iedereen de dansvloer opkwam. Of, zoals de gasten unaniem zeiden: dat was weer eens een ouderwets goed dansfeest! De fotobooth zorgde voor mooie herinneringen voor onze gasten én voor ons. Kortom, wij hebben genoten en gunnen iedereen zo’n mooi feest met DJ FINCH!

 


DJ show, Colour Kitchen (Utrecht)

Van Derk en Luca op 14 augustus 2022 | via mail

We hebben een super leuk feest gehad voor ons 10-jarig samenzijn, mede dankzij FINCH discoteam. Het team heeft heel goed geluisterd naar onze wensen, en de muziek was dan ook precies zoals we het wilden. Daarnaast zag de ruimte er prachtig uit door de aankleding van het team. Iedereen heeft een geweldige avond gehad, bedankt! 
 

DJ bruiloft show, Heeren van Montfoort

Van Martijn en Ilona op 8 augustus 2022 | via ThePerfectWedding

“Op 29 juli 2022 heeft de DJ van FINCH bij ons een geweldig feestje neergezet. Persoonlijk hadden we maanden geleden in grote lijnen ons feestje al besproken met Wouter en een dag van te voren nog de puntjes op de I gezet met de DJ. Kregen goede tips wanneer de openingsdans te doen en een super tip om het feestje af te sluiten. Wij hadden ook de photobooth gehuurd en hier is heel erg veel gebruik van gemaakt, FINCH discoteam had ook aan de hand van onze trouwkaart een hele mooie rand om de geprinte foto’s gemaakt. Wij hebben onwijs van onze dag genoten en raden FINCH discoteam zeker aan.”
 

DJ bruiloft show, Kasteel van Rhoon

Van Ricardo en Myrthe op 9 juli 2021 | via ThePerfectWedding en google

Top feest gehad mede dankzij Wouter! Flexibel geweest ivm de Corona aanpassingen.


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Gebruikt voor onze bruiloft. Wouter is relaxt in omgang en kon flexibel meedenken ivm de Corona veranderingen. Een super tof feest gehad net toen het mocht, dank!


 DJ bruiloft show, Kasteel Woerden

Van Jessica en Jelle op 26 juni 2021 | via Facebook – ThePerfectWedding

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Finch Discoteam tijdens onze bruiloft op 26-06-2021 op Kasteel Woerden. De muzieksmaken van mij en mijn man liggen nogal ver uiteen en dat in combinatie met de huidige situatie en maatregelen rondom Corona, hadden we echt professionele hulp nodig wat betreft de invulling van onze feestborrel. Wouter heeft de tijd vooraf voor ons genomen en ons hier fantastisch mee geholpen.

De uitvoerende DJ (Mark) wist precies wat we wilden en heeft dit op de middag tot in perfectie uitgevoerd. Wij kunnen Finch discoteam dan ook zeker aan een ieder aanbevelen.

 


 


Winnaar van het stoepfeestje met de discobus

Van  Marco  | via Google

Altijd feest en gezelligheid!


Discobus, Utrecht

Van  Miranda en familie op 12 mei 2021 | via mail

Hallo wouter en compagnon.
 
We willen toch nog laten weten dat we het echt ontzettend leuk hebben gehad.
We hebben genoten van jullie optreden.
Het was te merken dat jullie het met plezier doen. We zullen jullie zeker aanraden.
 
Groeten miranda en familie

Discobus, Nieuwegein

Van  Kyra op 11 mei 2021 | via mail

Wauw wat een onwijs feest hebben jullie gebouwd voor onze jarige Lisette! Echt helemaal fantastisch, ze was enorm onder de indruk en heeft tot in d’r tenen genoten vanavond! Dank jullie wel!!


 Discobus, Moordrecht

Van Jezaakvoorelkaar  op 1 mei 2021  | via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Echt feestje in Corona tijd. We hebben Wouter gevraagd voor een stoepfeestje voor een verjaardag. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar we moeten wat in deze tijd 🙂 De communicatie met Wouter was snel en correct en hij heeft er echt een feestje van gemaakt. Het was een echte verrassing voor de jarige en het was spontaan en gezellig, ook nog eens afgestemd op onze wensen. Een aanrader in de 1,5 meter tijd maar zeker daarna ook!
Dank je wel!


 Discobus, Alkmaar

Van  Rachel op 28 april 2021 | via mail

Hai Wouter en “saxo” collega 😁
 
Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor het fantastische pop up feestje van afgelopen woensdag!! Iedereen heeft super genoten 🕺🏻💃🥳 (en we waren er allemaal weer eens hard aan toe 🤪)
 
Wie weet tot een volgende keer!
Groetjes Jeroen, Rachel en Rox

Via Facebook

In één woord; FANTASTISCH!!!


Discobus, Lopik

Van  Debbie op 6 april 2021 | via Facebook

Mijn tweeling heeft een geweldige 13de verjaardag gehad mede dankzij jullie!


Discobus, Zeist

Van Karina op 4 april 2021 | via mail

Beste Wouter,

Ons straatdiscofeestje was geweldig vrijdag. Een super leuke verassing voor mijn man en iedereen heeft er van genoten. Mijn oudste heeft ongeveer een jaar verkering met zijn nieuwe vriendin en kwam stralend binnen na afloop vertellen dat hij voor het eerst gedanst had met haar.

Veel dank en veel succes met dit concept verder.

Groeten Karina


 Discobus

 

Van  Mieke op 22 maart 2021 | via Facebook

Heb je een feestje? Verras iemand met deze geweldige mensen van FINCH discoteam. Een verrassende aanrader!


Discobus, Haarlem

Van  Katja op 20 maart 2021| via Facebook

Wat een feest heeft Wouter en saxofonist ervan gemaakt ,in deze tijd waar niet veel mag. Mijn dochter der 18 de verjaardag wou ik niet zomaar voorbij laten gaan wat was ze verrast met deze verassing. Er is geen feestje geweest als het discoteam niet is geweest. Bedankt voor deze prachtige ervaring.


Discobus, Deventer

Van Monique op 28 februari 2021 | via Facebook

Beste Wouter en collega, Heel erg bedankt dat jullie gisteren naar Deventer hebben willen komen. Dankzij jullie heeft mijn vader toch nog, op een hele mooie en vooral ook hele bijzondere manier, zijn 70e verjaardag kunnen vieren. Iets wat hij echt nooit had verwacht. Hij was dan ook helemaal overdonderd, maar heeft wel ontzettend genoten evenals mijn moeder (en wij allemaall Het was echt super!! Nogmaals bedankt, ook namens mijn ouders en mijn zus, en ik hoop dat jullie op deze manier nog heel veel mensen toch een waanzinnig moment kunnen bezorgen in deze gekke tijd!! Fijn dat jullie er zijn en dat jullie dit doen! Hartelijk groetjes Monique Ruiterkamp namens ons allemaal.


Discobus, Hoogland (Amersfoort)

Van Linda op 20 februari 2021 | via Facebook

Wat was het geslaagd, deze corona proof verrassing! 🎉 De jarige hiermee goed in het zonnetje kunnen zetten.
Zeker een aanrader! 👍😁
Bedankt Wouter!

Discobus, Woerden

Van Jacqueline op 9 februari 2021 | via Facebook

Echt heel leuk! Zeker in een tijd dat een echt feest niet kan, is dit de perfecte oplossing. 😀


Discobus, Langeraar (Aalsmeer)

Van Sonja op 2 februari 2021 | via Facebook – Google

Gisterenavond een heel leuk en corona proof straatfeest gehad op de 18e verjaardag van onze dochter. Wouter en de saxofonist hebben er een fantastische happening van gemaakt. Veel vrienden en buren hebben meegenoten, gezongen en gedanst. Een onvergetelijk kwartier!


Discobus, Zoetermeer

Van Melissa op 24 januari 2021 | via Facebook

super duper gaaf
onze moeder mega leuk verrast 🥰🥰
ze is vandaag 50 geworden en dit mocht echt niet ontbreken
heeeeeeeel erg bedankt het was echt gaaf

Discobus, ’s Gravenzande

Van  Ton op 16 januari 2021  | via Google

Deze jongens deden het fantastisch
Toch nog een klein feestje voor de deur


Discobus, Landsmeer (Amsterdam)

Van Sarissa op 13 januari 2021 | via Facebook

Gisteren last minute voor vanmiddag nog een afspraak gemaakt. De heren hebben in een korte termijn een zeer leuke Playlist in elkaar gezet welke aan al onze wensen voldeed. Bedankt voor dit onvergetelijke moment!
Ik zeg super service en zeker waar voor je geld!

Discobus, Stellendam

Van  Christa op 7 november 2020 | via Google

Wat een superleuke avond hebben we gehad dankzij jullie optreden! Was top!

 


 DJ bruiloft show, Bremerbaai, Biddinghuizen

Van Danny en Kaylee op 10 september 2020  | via Google

Wij hadden Wouter van finch discoteam op onze bruiloft, het was helemaal top en hebben alleen maar positieve geluiden gehoord van onze gasten! En de dansvloer werd vanaf minuut 1 gevuld. Zeker een aanrader!!!

 


 Discobus, De Meern (Utrecht)

Van Ellen op 27 juli 2020 | via Facebook

Zaterdag 25 juli een stoep feestje gehad met het FINCH discoteam.
En wat voor eentje, het was helemaal geweldig.
De jarige job heeft ontzettend genoten en iedereen die aanwezig was.
De professionaliteit, de gezelligheid, de dj, de saxofonist, de muziek en hoe alles in elkaar is gezet, echt te gek, top gedaan, mijn complimenten.
Ik kan iedereen die iets origineels en leuks wil het FINCH discoteam aanraden.
Dank jullie wel voor alles.

Discobus, Woerden

Van Annette op 20 juni 2020 | via Facebook

De popup discobus was een super leuke verrassing voor onze jarige en geslaagde zoon. En ondanks de bijzondere muzieksmaak van zoonlief wisten jullie hem te verrassen!


Discobus, Leiden

Van Jaymelie op 10 juni 2020 | via Facebook

Top geregeld en erg leuk!


Discobus, Rotterdam

Van Cindy op 24 mei 2020 | via Facebook

Afspraak is afspraak, makkelijke communicatie, snelle reactie. Mini pop up discoparty voor onze geslaagde dochter was een hoogtepunt in deze rare corona tijd! DJ en saxofonist waren top! Absoluut een aanrader!


DJ bruiloft show, kasteel De Haar, Haarzuilens (Utrecht)

Van  Caro en Arnoud op 14 maart 2020  | via ThePerfectWedding

Wat een vet feest! Van te voren leuke kennismaking en snelle afstemming. Heel goed ingespeeld op onze wensen en onze gasten tijdens het feest. Super!


DJ bruiloft show, De Boerinn, Kamerik / Woerden

Van Rick en Anna op 22 februari 2020 | via Facebook – Google

Wat hebben wij een geweldig feest gehad! Wouter zelf is op onze bruiloft komen draaien. De muziek was top en sloot ook helemaal aan bij onze muziekstijl! Kon op de dansvloer goed aanvoelen wat er nodig was. Ook zeer prettige tips vooraf gekregen waar wij veel aan gehad hebben. Zou zeker aanbevelen om een dj bij hen te regelen! Wij vergeten ons feest niet meer en onze gasten ook niet!
Overigens ook de photobooth via hen geregeld! Wat een top ding en het geld meer dan waard! Super leuke aandenken aan onze mooie dag!
Bedankt Wouter! Je bent top!
 

DJ bruiloft show, Slot Doddendael, Ewijk

Van Lieveke en Roderik op 4 januari 2020 | via mail

Wat was het geweldig!!!! Dank dank dank, Wouter, we hebben genoten!!

Via Google

Dankzij FINCH Discoteam hadden we een absoluut geweldig feest op onze bruiloft. Wouter en zijn team zijn erg vriendelijk, professioneel en gewoon enthousiast over jullie bruiloft zoals jullie zijn. Het maakt ze geweldig om mee samen te werken en FINCH Discoteam geeft een geweldig feest. Boek ze!

 

DJ  show, prive locatie Utrecht

Van Naomi  op 16 december 2019 | via mail

Wat een fijn contact en ontvangst hebben we gehad. Het is een professioneel bedrijf, makkelijk in de omgang en ze hebben verstand van hun vak. De extra opties die ze bieden zijn een meerwaarde voor je feest!

 

DJ bruiloft show, Bolwerk, Den Bosch

Van Jasper en Kim op 14 december 2019 | via ThePerfectWedding

FINCH heeft ons een geweldig bruiloftsfeest bezorgd.
Iedereen stond op de dansvloer en het ging tot het einde los!
Het was allemaal tot in de puntjes geregeld incl. De fotobooth.
Super bedankt!

 

DJ bruiloft show, Koetshuis De Haar, Haarzuilens (Utrecht)

Van Kay en Liselotte op 14 december 2019 | via mail

Goedenavond Wouter,

Bij deze wilden we jou en Walter enorm bedanken voor de onvergetelijke avond. Het was een zeer geslaagd feest met heerlijke muziek en leuke foto’s op de photobooth. We hadden echt een feest zoals wij voor ogen hadden. Bedankt daarvoor!

Gr. Kay en Liselotte

Via Facebook

2 weken geleden een zeer geslaagde bruiloft gehad mede dankzij Finch Discoteam. Dj Walter heeft top gedraaid en er werd heerlijk gedanst! Geluid en licht was top geregeld en ook de bij gehuurde photobooth was een zeer groot succes. Enorm bedankt!

Via ThePerfectWedding

December 2019 Heeft Finch discoteam met DJ Walter op onze bruiloft gezorgd voor een heerlijk feest. De hele avond gingen de voetjes van de vloer, zoals wij dat ook graag zagen. Licht en geluid was top. de hele zaal was mooi uitgelicht en ook de photobooth was erg leuk om te hebben. Communicatie was allemaal in orde en alles was goed geregeld, we hadden nergens omkijken naar. helemaal top


 DJ bruiloft show, Brasserie Restaurant Bolwerk, Den Bosch

Van  Jasper en Kim op 14 december 2019 | via Google

Finch heeft ons een geweldig feest bezorgd!
Dit maakt onze dag af! Tijdens het feest is er bijna niemand van de dansvloer af geweest.

Alles was tot in de puntjes geregeld incl. Fotobooth.
Het was super. Het klikte al vanaf het eerste gesprek met Wouter!

 


 DJ bruiloft show, Residence Rhenen

Van Guus en Ria op 16 november 2019 | via mail

Hoi Wouter,

We hebben zò genoten zaterdag jl.!!! Graag willen we je nogmaals bedanken voor je bijdrage.
We vonden het fijn om vooraf even aan elkaar te kunnen “snuffelen”. Krijg je toch een persoonlijker beeld van elkaars wensen en mogelijkheden. Voor het geval we weer een festiviteit plannen, mogen we je dan weer bellen?

Hartelijke groet,
Guus en Ria Brom

 

DJ bruiloft show, Hotel New York, Rotterdam

Van Peter en Anneke op 8 november 2019  | via Google

FINCH Discoteam maakte er een mooi feestje tijdens onze grote dag. Eerste afspraak bij FINCH op kantoor tijdens één van de inloop avonden om kennis te maken en om met eigen ogen te zien wat ze aanbieden. Richting de grote dag zelf de laatste dingetjes gefinetuned (via WhatsApp). Onze DJ van de avond was Ferry en voelde het publiek goed aan. Van Snollebollekes naar Hardstyle naar zijn eigen mix als afsluiting. Top Team!


DJ  bruiloft show,  Armeniuskerk, Rotterdam

Van Rob en Joska op 28 september 2019 | via mail

Goedemorgen Wouter,

Ondertussen zijn we 3,5 week verder, dus Joska en ik zijn langzaam weer terug in de realiteit.

Het feest was in één woord schitterend. Zoals we al een beetje verwachtten is het omgevlogen. Helaas komt dat ook omdat we ongeveer een uur te laat begonnen – sorry Jan! – maar dat mocht de pret niet drukken. Het was in het begin een beetje zoeken voor Jan om de goede lijn te vinden, maar toen die lijn eenmaal gevonden was, is het dak eraf gegaan. Complimenten voor Jan.

Ook de aankleding zag er super uit. Het sterrendoek was een stuk groter dan we verwacht hadden. Het vulde de hele wand achter de DJ booth, wat een duidelijke afbakening van de dansvloer gaf. Ook de veelbesproken spots zijn een goede toevoeging geweest in de hele setting. Het maakte de dansvloer en kerk één geheel. De discobollen maakte het geheel helemaal af. De kerk was echt omgetoverd in een feestzaal.

Verder hebben Joska en ik de communicatie vooraf als erg prettig ervaren. Uiteraard lees je de recensies en zie je dat het goed is, maar het is fijn om dat bevestigd te krijgen. Je bent professioneel en weet waar je het over hebt. Verder zijn je flexibiliteit en bereikbaarheid ook grote pluspunten. Bedankt daarvoor.

In de afgelopen periode zijn we overstelpt met complimenten over het feest. De aankleding en de muziek worden zeer gewaardeerd.

Nogmaals, bedankt voor de ideale samenwerking. Het heeft de dag gemaakt.

Via Facebook en ThePerfectWedding

Drie maanden na ons bruiloftsfeest nog steeds zeer enthousiast over FINCH discoteam. Zowel het licht en geluid als decoratie was in handen van Wouter en zijn collega’s. Na een prettig intakegesprek en het aannemen van onze opdracht heeft FINCH alle zorgen overgenomen. De organisatie met de locatie, BABS en ceremoniemeester is allemaal gedaan door Wouter. Toen een en ander vertraging opliep heeft Wouter zich professioneel en flexibel opgesteld. Dit maakte de samenwerking nog prettiger.

Het resultaat was verbluffend en zeer vermakelijk. Uiteraard hebben onze gasten het er vandaag nog over.

Aankomende feesten zou ik blind aan FINCH Discoteam uitbesteden. Wouter en collega’s, bedankt!


DJ bruiloft show, Dengh, Utrecht

Van Sandra en Matthijs op 26 september 2019 | via ThePerfectWedding

Finch heeft een fantastische avond georganiseerd voor onze bruiloft. Ze zijn in verhouding wel vrij duur, maar daardoor geen omkijken gehad en alleen maar genoten.

 

DJ bruiloft show, Kameryck , Kamerik

Van Esther en Koen op 21 september 2019 | via ThePerfectWedding

Het discoteam maakt er een feestje volledig naar wens van. Wij wilden een kort en krachtig ‘eindfeest’ als afsluiter van de dag in festivalstijl. Wouter begeleide ons goed in al onze wensen, dacht mee qua opzet en vertaalde de muziekwensen goed naar de DJ die uiteindelijk kwam draaien; DJ Walter. Walter wist in de korte tijd die ons feest duurde een complete set neer te zetten waar de diversiteit van al onze wensen duidelijk naar boven kwam. De dansvloer bleef van begin tot eind gevuld.
De communicatie vooraf liet af en toe te wensen over, maar werd bij het aankaarten daar van ook altijd weer met aandacht opgelost. We raden DiscoTeam Finch zeker aan voor een spetterend feest!

 

DJ bruiloft show, Fort Wierickerschans, Bodegraven

Van anoniem op 13 september 2019 | via ThePerfectWedding en Google

De ruimte was super mooi aangekleed met verlichting en de muziek sloot geheel aan bij onze wensen: niemand is tijdens het feest de dansvloer af geweest!

 

DJ bruiloft, eigen locatie, Lunteren (bij Ede)

Van Joanne en Michael op op 6 september 2019 | via ThePerfectWedding

6 september zijn we getrouwd en FINCH discoteam heeft er echt een fantastisch feest van gemaakt. De DJ speelde goed in op het publiek waardoor iedereen helemaal los kon. Ook hadden we de fotobooth van FINCH discoteam en ook dit was een groot succes. FINCH discoteam is erg flexibel en denkt super goed mee om er een fantastisch feest van gemaakt en dit is ook zeker goed gelukt!

Via Facebook

6 september was onze bruiloft en FINCH discoteam heeft de muziek, verlichting en de fotobooth geregeld. Vooraf heel goed contact gehad met Wouter als we vragen hadden. Wouter is duidelijk in de prijs en het is ook erg leuk om zijn show te zien in Utrecht. Hierdoor krijg je een goed beeld wat je kunt verwachten. Op onze bruiloft speelde de DJ perfect in op het publiek. FINCH discoteam had het wat ons betreft niet beter kunnen doen!


DJ bruiloft show, Bistro Belle, Oud Zuilen

Van  Edwin en Tanja op 5 september 2019 | via ThePerfectWedding – Google

Positief: Professionaliteit

Wij schrijven graag een aanbeveling voor Finch Discoteam als DJ naar aanleiding van onze bruiloft.

We hebben meerdere gesprekken gevoerd om tot de juiste DJ te komen. Bij één van de gesprekken, die met Wouter, hadden we gelijk het juiste gevoel. Het was een prettig gesprek waarbij hij de tijd voor ons nam, vragen stelde en een demo opstelling liet zien met zijn nieuwe moderne materiaal. Wij waren om!

Op onze huwelijksdag was Wouter op tijd, zag hij er gepast uit en heeft hij conform afspraak opgebouwd. En nog belangrijker: hij heeft er een topavond van gemaakt! Hij heeft zich aan onze wensen gehouden en er een topfeest van gebouwd. We kregen van onze gasten te horen dat het een geweldig dansfeest was met super goede muziek!

Kortom: wij raden Wouter en Finch met de grootst mogelijke aanbeveling aan!

 


DJ bruiloft show, ’t Wapen van Haarzuylens, Haarzuilen

Van Linda en Robert op 30 augustus 2019 | via ThePerfectWedding

Geweldige DJ gehad via Finch discoteam die iedereen op ons huwelijksfeest heeft laten dansen, van jong tot oud, van Brabander tot Hagenees, het was één groot feest! De dansvloer heeft geen moment leeg gestaan en de statafels stonden leeg, complimenten!

Extra leuk: mooie lichtshows, leuke fotobooth, mooie DJ Booth en fijn dat je alles vrijblijvend van tevoren kunt zien. Waren wat kleine dingetjes die anders gingen dan gepland, maar ook daar achteraf een zeer passende compromis voor gemaakt. Goede service en zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding.

 Via Facebook

Een professioneel bedrijf om een knalfeest te geven!

Prettig en persoonlijk kennismakingsgesprek. Waarbij oog was voor detail. Mooie ondersteuning voor een betaalbare prijs.

Achteraf waren er een aantal punten ter verbetering. Dit hebben we goed met Wouter kunnen bespreken. En hij heeft dit te harten genomen.

DJ Quinten wist de hele zaal met de voetjes van de vloer te krijgen. Hij las het publiek “als een boek” en schakelde snel en goed tussen de verschillende nummers. De visuele ondersteuning was, bij deze locatie prachtig.

 


DJ bruiloft show, Slot Zeist

Van Vincent en Maud op 5 augustus 2019 | via ThePerfectWedding

Very nice and entertaining DJ, nice material, good communication. We also took a photobooth from Wouter. I recommend!

 

DJ bruiloft show, Wapen van Zoetermeer

Van Joost en Vanessa op 22 juli 2019 | via ThePerfectWedding

Wij hebben een fantastisch feest gehad op onze bruiloft! Daar heeft wouter van Finch Discoteam een belangrijke bijdrage in gehad. Hij heeft het voor elkaar gekregen dat zowel Nederlandse als Zuid- Amerikaanse mensen (2 totaal verschillende stijlen qua muziek en feest) een TOP feest hebben gehad hebben!

Echt een aanrader!

 

DJ bruiloft show, Zuiver, Utrecht

Van Nienke op 6 juli 2019 | via ThePerfectWedding

Finch discoteam heeft gezorgd voor een fantastisch feest!
De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. Iedereen heeft genoten.
Een onvergetelijke avond!

 

DJ bruiloft show, Kameryck, Kamerik

Van Nathalie en Lars op 28 juni 2019 | via ThePerfectWedding

Vrijdag 28 juni was de mooiste dag van ons leven. Reinier van FINCH was onze DJ voor de avond. Hij heeft aan al onze wensen voldaan. Alles was mogelijk!! Een microfoon en een versterker om zelf een mini-optreden te geven, geweldige dansmuziek, feestmuziek en ga zo maar door. Heel erg bedankt voor deze fantastische avond.

via Facebook

FINCH discoteam heeft vrijdag 28 juni voor ons gedraaid op de mooiste van van ons leven. Dankzij FINCH was het echt een nóg mooier feest dan we ons konden voorstellen. Alles was mogelijk! Zelfs een microfoon en versterker om zelf een mini-optreden te geven. Geweldige muziek, feestmuziek en langzame muziek om te schuifelen. Kortom; geweldig! Heel erg bedankt voor deze avond!

via mail
Reinier heeft het echt geweldig gedaan vorige week vrijdag! We hebben veel complimenten gehad over de DJ ?. Bedankt!
 
Groetjes Nathalie
 

DJ bruiloft show, 12,5 jaar, Residence, Rhenen

Van Josine en Gertjan op 28 juni 2019 | via mail

Beste Wouter,

Wij genieten na….van een fantastisch feest met een geweldige DJ. Het zag er allemaal mooi en professioneel uit en Ruud deed het helemaal naar wens!

Wij zijn heel tevreden en kijken er blij en tevreden op terug.

Bedankt!

Groeten Gertjan en Josine

Via ThePerfectWedding

De communicatie vooraf was perfect. Alles stond al netjes opgebouwd en zag er professioneel uit. Goede DJ, goed geluid, goed feest!

Bedankt voor de fijne samenwerking. We raden jullie zeker aan.

Groeten, GertJan en Josine


DJ bruiloft show, Koetshuis Kasteel De Haar, Haarzuilens

Van Jeffrey en Jessica op 26 juni 2019 | via Facebook

Het was gewoon 1 groot feest, met dank aan Wouter zelf, hij volgt je smaak op weet alles leuk te brengen! een echte aanrader!

 

DJ bruiloft show, Rederij De Vrijheid, Gouda

Van Lisanne en Gerard op 22 juni 2019 | via mail

Ha Wouter, Hi Mark & Arnoud,

Dankjewel voor jullie gave & professionele bijdrage aan onze bruiloft!

We hebben een knalfeest gehad en zijn door menig feestganger bekroond voor de goede DJ en coole Sax!

Nogmaals dank! We genieten nog volop na

Lisanne & Gerard

 

DJ bruiloft show, Kloosterhoeve, Harmelen

Van Paul en Karin op 14 juni 2019 | via mail

Hai Wouter,

We hebben zeker een ontzettend mooie dag gehad op 14 juni. En het feest was in één woord geweldig. Echt een superleuk sluitstuk dat we absoluut niet hadden willen missen! Reinier deed het ook erg leuk. Bedankt voor het toesturen van de foto’s. Leuk om terug te kijken.

We zullen jullie zeker in gedachten houden, ook als we in onze omgeving horen dat er nog een DJ wordt gezocht. Bedankt voor alles!

Hartelijke groet,

Paul en Karin

 

DJ bruiloft show, Kasteel Wijenburg, Echteld

 Van Dominique en Ferry op 14 juni 2019 | via ThePerfectWedding

Wouter zorgde dat de liedjes perfect op elkaar aansloten en had een goed gevoel wat bij onze vriendenclub paste qua muziekstijl. Ook onze openingsdans en de verrassende groepsdans met getuigen had hij heel goed onder controle. Helemaal super!

Via Google

FINCH Discoteam maakte een fantastisch feest op onze bruiloft!
Voor de bruiloft bezochten we Wouter en hij gaf ons een demo van zijn apparatuur en we gingen over onze
voorkeuren voor de muziek. Dit alles werkte erg goed op de dag van de bruiloft!

 

DJ bruiloft show, Café Rotterdam

Van Ruben en Megan op 16 juni 2019 | via Google

FINCH discoteam heeft geholpen een perfect bruiloftsfeest te maken! Met alles werd meegedacht, van het aanbrengen van extra sfeerverlichting op de locatie tot een laser XL licht show boven de DJ booth. De DJ die kwam draaien was ook erg goed en had binnen no-time iedereen aan het dansen gekregen. Wat ik zelf erg handig vond is dat we heel veel zaken gemakkelijk en snel via FINCH hebben kunnen regelen. Naast de hierboven genoemde zaken bijvoorbeeld ook een saxofonist, lichtletters etc.


 

DJ bruiloft show, Landgoed Ulvenhart, Ulvenhout

Van Frank en Karen op 8 juni 2019 | via mail

Hoi Wouter,
 
Onwijs bedankt voor het maken een onvergetelijk feest op onze bruiloft! De eerste kennismaking vonden wij erg fijn, er was volop tijd om alles door te spreken en onze muziekkeuzes op een rijtje te zetten. Ook de demo vonden wij prettig om te zien. Op de avond zelf is er (bijna) niemand geweest die niet op de dansvloer stond! Het dak ging eraf! Wij hebben een super avond gehad en van onze gasten kregen we alleen maar lof over hoe de avond geregeld was qua dj en de lichtshow eromheen. (iedereen heeft het er nu nog over!) De photobooth hebben ook voor hilarische momenten gezorgd! Wij kijken met mooie herinneringen terug naar een fantastisch feest.
 
 

DJ bruiloft show, kasteel Henkenshage, St Oedenrode

Van Job en Vera op 8 juni 2019 | via mail

Beste Wouter,

Bedankt voor de felicitaties. Het was inderdaad een mooie dag en met dank aan Quinten hebben we het mogen afsluiten met een geweldig feest.

Bedankt voor de link met de foto’s en de plezierige samenwerking.

 

DJ bruiloft show, Hoeve Landzicht, Nieuwer Ter Aa

Van Tony en Leonie op 7 juni 2019 | via Facebook

Het is alweer 3 weken geleden dat Wouter op ons huwelijksfeest draaide. Wat een gave feestavond hebben we gehad. We hebben zo veel complimenten gekregen over onze keuze voor de DJ en de lichteffecten (laser). We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze om Finch discoteam in te huren voor ons feest. Het begon allemaal al bij de intake in de showroom bij Wouter. Uitgebreid neemt hij de tijd om je te leren kennen en goed in kaart te brengen wat voor feestje je in gedachten hebt. Ook kan je in de showroom goed alle mogelijkheden bekijken wat betreft licht en andere opties. Op de feestavond kwam Wouter ook meerdere keren naar ons toe om te vragen of het allemaal nog naar onze zin was. Dit hebben we erg op prijs gesteld. Als ik nog een keer een feestje ga geven zou ik ze zo weer inhuren. Nogmaals bedankt Wouter!!

 

DJ bruiloft show, Marienwaerdt, Beesd

Van Dolf en Mariska op 2 juni 2019 | via ThePerfectWedding

Fantastisch swingend feest gehad met DJ Marck! Goed aangevoeld welke muziek paste bij de avond en leuk dat er met verzoekjes is gewerkt. Wij hadden vooraf niet zulke passende muziek kunnen bedenken, top gedaan.
Informatievoorziening was snel en ook superhandig om naar de demo avond te gaan. Zeker aan te raden! De algemene voorwaarden waren aanvankelijk wat onduidelijk, maar dat is door even met elkaar bellen snel duidelijk geworden en prima opgelost.

 

DJ bruiloft show, Dengh, Utrecht

Van Walther en Hanne op 31 mei 2019 | via Facebook

Wouter van Finch was DJ op mijn bruiloft en het is een geweldig feest geweest. In de voorbereiding was alles tot in de puntjes geregeld en heeft Finch ons zoveel mogelijk gedoe uit handen genomen. Op het feest zelf heeft hij een fantastische sfeer neergezet en hebben we de hele avond gedanst op de muziek die wij graag wilden horen. Een aanrader voor iedereen!

 

DJ bruiloft show, Boathouse, Rotterdam-Kralingen

Van Kim en Dennis op 29 mei 2019 | via mail

Goedemorgen Wouter,

Alles goed? We hebben je na ons huwelijk helemaal niet meer gesproken, maar willen je onwijs bedanken voor het topfeest! Je hebt de sfeer super goed aangevoeld, de dansvloer is niet leeg geweest! Echt heel erg bedankt. We laten ook graag een goede review voor je achter.
We horen graag waar we dit kunnen doen.

 Via ThePerfectWedding

In een woord fantastisch! Van de demoavond tot het feest een super goed gevoel gehad. Wouter heeft de sfeer tijdens het feest goed aangevoeld en ervoor gezorgd dat de dansvloer geen seconde is leeg geweest! Echt helemaal top en precies wat wij wilde! Wouter ontzettend bedankt voor de top afsluiting van onze onvergetelijke dag!

 Via Facebook

Wouter heeft er op onze bruiloft echt een super goed feest van gemaakt! Na een prettige kennismaking tijdens zijn demoavond kregen wij direct een goed gevoel en wisten wij dat Finch discoteam op onze bruiloft de muziek moest verzorgen. In de voorbereiding fijn contact gehad en er is goed geluisterd naar onze muziek voorkeuren. Tijdens het feest zelf heeft hij de sfeer perfect aangevoeld. De dansvloer is geen seconde leeg geweest! Echt helemaal super en ook precies hoe wij ons feest in gedachte hadden.

Finch Discoteam biedt trouwens niet alleen een geweldige DJ aan, maar heeft ook diverse andere attributen om er echt een feest van te maken. Wij hebben bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een video/foto-booth en bellenblaas machine, welke mooie herinneringen hebben opgeleverd.

Wouter nogmaals bedankt voor het geweldige slot van onze prachtige dag!!


DJ bruiloft show, kasteel Duurstede, Wijk bij Duurstede

Van Kenny en Marjolein op 24 mei 2019 | via mail

Alweer bijna een maand zijn wij inmiddels getrouwd. Dus ook alweer bijna een maand geleden dat Reinier een spetterend einde hebt gebreid aan de mooiste dag van ons leven.

Jeetje, wat een onvergetelijk feestje heb jij daarvan gemaakt (samen met ons natuurlijk, haha!). We hebben zo ontzettend veel complimenten gehad over onze feestavond, echt waar. En niet alleen onze gasten, maar ook wij hebben een fantastisch feestje gehad! Onze prioriteit was iedereen op de dansvloer te houden, en dat is gelukt. Met een enorme diversiteit aan muziek wist jij iedereen in beweging te krijgen, en te houden. Nu hadden we natuurlijk ook wel hele gezellige gasten die ook wel van een feestje houden, maar toch! 😛 Er is volgens mij regelmatig gebruik gemaakt van de mogelijkheid verzoekjes in te dienen, en de meeste ervan werden allemaal gedraaid. Dat maakt je feestje erg persoonlijk en werd enorm gewaardeerd door ons, maar vooral door onze gasten.

Het enige waar we achteraf over hebben kunnen klagen was dat het te kort was. We hadden nog wel uren door willen gaan. Maar die klacht is natuurlijk alleen maar een onwijs groot compliment naar jou!

We willen je bij deze enorm bedanken voor je gezellige aanwezigheid, goede energie & natuurlijk ons onvergetelijke feest. DANKJEWEL!

Liefs en groetjes,
Marjolein & Kenny van Eijk

Oh. En PS. We hebben ook veel complimenten gehad over de verlichting. Dat heeft toch wel een belangrijke bijdrage geleverd aan de sfeer in de zaal en heeft ons feestje wel echt ‘af’ gemaakt. Voor jullie natuurlijk ook leuk om te horen.

Via facebook aanvulling

Nogmaals; onwijs bedankt voor een onvergetelijke aflsuiter van een fantastisch mooie dag! Het laatste nummer van de avond werd nog lang ‘na-gejoelt’ door iedereen op weg naar huis?

Oh. En wat trouwens ook nog wel gezegd mag worden; het contact voorafgaand was ook erg prettig. Uitgebreid hebben we voorafgaand onze wensen qua muziek en verlichting met Wouter besproken, fijn was ook de mogelijkheid om tijdens de demo te kunnen zien wat mogelijkheden waren qua belichting ed. Bij vragen werden mails over het algemeen snel beantwoord & we hebben ons niet druk hoeven maken over het installeren van al het materiaal op locatie. We kwamen de feestzaal binnen en alles stond allemaal al netjes klaar om er een mooi feestje van te maken?

Ga zo door!

 

DJ show

Van anoniem op 17 mei 2019 | via ThePerfectWedding

Geweldige DJ op ons huwelijksfeest – de avond was precies zoals we wilden. Onze favoriete hitjes werden gedraaid en ook werd er goed geluisterd naar wat we niet wilden qua muziek. De photobooth was de perfecte toevoeging. Leuk dat je achteraf ook nog alle foto’s online krijgt. Dankjewel Finch team!

 

DJ bruiloft show, Buitengoed De Boomgaard, Bunnik

Van Vincent en Sanne op 17 mei 2019 | via mail

Ha Wouter,

Wij kijken absoluut terug op een mooie dag met een zeer geslaagd feestje. Mark heeft goed z’n best gedaan want ik kreeg zowel tijdens als na het feest veel complimenten over zijn draaistijl. Het aanvragen van nummertjes werd volop gedaan en Mark anticipeerde daar moeiteloos op. Kortom; goed gedaan 🙂

Vriendelijke groeten,

Vincent Ariëns

 

DJ bruiloft show, Finley, Het Witte Huis, Loosdrecht

Van Sophia en Niels op 8 mei 2019 | via ThePerfectWedding

Wordt goed naar wensen geluisterd. Is een leuk feestje geweest met muziek voor jong en oud. De communicatie over de betreffende dj die kwam had beter gekund.

 

DJ  show

Van anoniem op 1 mei 2019 | via ThePerfectWdding

Heel fijn gesprek gehad en super veel vertrouwen in de dj’s en dat het een mooie avond wordt!

 

DJ bruiloft show, Willemshoeve, Woerden

Van Arno en Christine 15 maart 2019 | via mail

Hoi Wouter,

Van ons nog even een berichtje. Bedankt voor de toffe gave avond. We hebben je leren kennen als een toegankelijke DJ die heel goed mee wil kijken met het bruidspaar. Bedankt voor net de extra aandacht die je er aan gaf! We kregen het ook terug van gasten op het feest, ze vonden je een fijne kerel die betrokken was met de gasten.

Heel erg bedankt!!!! Het had niet beter gekund!!!

Arno en Christine

Via facebook

Een heel gaaf bruiloftsfeest gehad met FINCH discoteam. Wouter heeft uitgebreid de tijd genomen om ons en onze wensen te leren kennen. De gasten gaven ons terug dat ze de DJ toegankelijk en betrokken vonden. We hebben genoten van zijn enthousiasme!! Enorme aanrader!

 

DJ bruiloft show, De Rechtbank, Utrecht

Van Matthijs en Eefje, op 16 februari 2019 | via facebook

Geweldige DJ op ons huwelijksfeest – de avond was precies zoals we wilden. Onze favoriete hitjes werden gedraaid en ook werd er goed geluisterd naar wat we niet wilden qua muziek. De photobooth was de perfecte toevoeging. Leuk dat je achteraf ook nog alle foto’s online krijgt. Dankjewel Finch team!

 

DJ show, Koetshuis De Haar, Haarzuilen

Van Caitlin and Peter op 7 februari 2019 | via Facebook – ThePerfectWedding

Wouter is an amazing DJ who can get everyone dancing and having fun! Our wedding guests were a mix of ages and nationalities and, with very little direction and only a couple suggestions from us, he managed to come up with the perfect playlist. We were impressed with Wouter’s ability to create such a lively atmosphere and read the crowd to determine which song to play and when. Wouter was very professional and friendly in his communication with us. We can’t thank the FINCH discoteam enough for making our wedding reception truly memorable.

 

DJ bruiloft show, Kasteel Woerden

Van Andy en Shelley op 23 januari 2019| via mail

Beste Wouter,

We willen jou en Quinten super bedanken! We hebben een super mooie avond gehad, de muziek is na een beetje inkomen zeker in de smaak gevallen en uiteindelijk voelde het daardoor alsof het feest veel te kort was. Zelfs de buitenlandse gasten hebben lekker meegedaan op de Nederlandse muziek die in de loop van de avond gedraaid werd.

Ook de bezorging van de lichten in de eetzaal is allemaal prima verlopen.

Nogmaals hartelijk dank, we zullen jullie zeker aanraden, en wie weet tot ooit op een ander feestje!

Fijn weekend,

Groetjes van Andy en Shelley

 

DJ bruiloft show, Kasteel Woerden

Van Carolina and Joseph op 15 december 2018| via mail

Hi Wouter,

We want to give a huge thank you to the DJ on our wedding day. He did an amazing job! We also got a lot of compliments for him from our guests. Thanks to him we had a party that we, or our guests, will never forget!

Kind regards,
Carolina and Joseph

 

DJ bruiloft show, Dengh, Utrecht

Van Gijsbert en Noortje op 8 december 2018 | via mail

Hi Wouter,

Ten eerste: Fijne kerst!
Nog steeds denken wij met veel plezier terug aan deze dag, met echt een spetterend feest als einde. (veel complimenten gekregen over de DJ, dus hulde!).

Cheers,

Gijsbert

 

Bruiloft DJ show, kasteel De Haar

Van Josh McGowan op 8 december 2018 | via Facebook – ThePerfectWedding – Google

We used Wouter and his team recently  at our wedding at Kasteel de Haar.
From the beginning Wouter was upfront and honest, clear about pricing and expectations.
On the night our DJ was great, and managed to play all the songs we asked for as well as extra requests.
Highly recommend these guys for any event!

 

Bruiloft DJ show, Kloosterhoeve Harmelen

Van Edwin en Hanny, op 9 november 2018  | via facebook

Afgelopen vrijdag heeft Wouter ons huwelijksfeest muzikaal omlijst. Het was een spetterende avond voor jong en oud. Dank je wel Wouter!

Groetjes,
Edwin en Hanny


Bruiloft DJ show, Mereveld, Utrecht

Van Bas & Mylene op 26 oktober 2018 | via ThePerfectWedding

Het is fijn samenwerken met Wouter. Korte lijnen, snel antwoord en niet te vergeten heeft hij een fantastisch feest neergezet!

 

Bruiloft DJ show, Finley het Witte Huis, Loosdrecht

Van Bas en Tamara, op 20 oktober 2018 | via facebook – The PerfectWedding

20 oktober 2018 zijn wij getrouwd in Finley het Witte Huis. Wouter was onze DJ en heeft ervoor gezorgd dat de dansvloer van het begin tot eind vol stond. Het was werkelijk een topfeest waar wij nog lang met veel plezier op zullen terugkijken.

Bij de demo heeft hij goed naar ons geluisterd waardoor de muziek uitstekend op onze wensen was afgestemd. Het geluid was top en precies goed ?
Wouter, bedankt voor jouw bijdrage aan onze dag! Bij ons jubileum weten wij wie we moeten bellen ?

 

Bruiloft DJ show, kasteel Montfoort

Van Mindy en Pieter, op 19 oktober 2018 | via mail

Hoi Wouter,

Wij willen jou nog even heel erg bedanken voor je bijdrage aan onze dag. Iedereen heeft een mooi en leuk feestje gehad!
We hebben veel complimenten gekregen over de muziek en jou als DJ. Je hebt een mooie sfeer gecreëerd tijdens het feest!

We zullen jou bij iedereen aanbevelen!

Nogmaals onwijs bedankt!

Groeten, Mindy en Pieter

Via ThePerfectWedding

19 oktober 2018 zijn wij getrouwd in het Kasteel van Montfoort. Wouter zelf was de DJ en heeft een heerlijke sfeer neer gezet. De dansvloer was van het eerste tot het laatste moment vol! Iedereen heeft op de dansvloer gestaan en heeft een top feestje gehad. Wij hebben achteraf veel complimenten gekregen van onze gasten over de DJ, feest en de muziek. 

Wouter heeft ons tijdens de Demo alle mogelijkheden laten zien en horen. Hij heeft ons geholpen met keuzes maken, zonder opdringerig te zijn!
Wouter Bedankt voor alles! Als weer een feestje vieren, weten we je te vinden!

 

Bruiloft DJ show, Blooming, Bergen

Van Dennis en Judith, op 22 september 2018 | via mail

Hoi Wouter,

Heel veel dank voor je bijdrage aan onze trouwdag. We kijken er echt super op terug en hebben er met z’n allen veel energie van gekregen. De saxofonist en zangeres waren ook een geweldige toevoeging op het feest.

Groetjes,
Dennis en Judith

Via facebook

Na een uitgebreide demo en voorbespreking heeft Wouter samen met een saxofonist en zangeres een geweldige sfeer gecreëerd op ons feest. We kijken heel positief terug op de samenwerking. Een vriendelijke en ervaren DJ die echt luistert naar de behoefte van de klant.

 

Bruiloft DJ show, Koetshuis De Haar

Van Irene en Paul, op 22 september 2018 | via facebook

Het is al weer een tijdje geleden (22 september) dat Finch discoteam ons huwelijksfeest op Kasteel de Haar verzorgde. Wat hebben we genoten! Vooraf prettige, heldere en snelle communicatie. Het feest zelf was precies zoals we het wilden. Begonnen met een openingsdans die ook door Wouter/team aan elkaar gemixt was. Ook alle onze “must-plays” hebben we gehoord. Een heel klein minpuntje: de beloofde photobooth props waren er helaas niet.


Bruiloft DJ show, museum Sterrenwacht, Utrecht

Van Ruud en Irene, op 22 september 2018 | via mail

Hoi Wouter,

Inmiddels is onze bruiloft alweer 1,5 week geleden. Wij hebben genoten van het feest!! De locatie in combinatie met het licht en de muziek maakte het een extra mooie avond. Dank jullie wel daarvoor. Wij zijn erg tevreden over jullie, de communicatie, het meedenken, het was een top feest.

Wanneer kunnen we de foto’s van de photobooth verwachten?

Nogmaals bedankt, ook namens Ruud.
Wie weet treffen we elkaar nog eens.

Groeten,

Irene Boertien

====================
na ontvangst foto’s:

Hoi Wouter,

Wat een feest! Heel leuk om terug te kijken en zo de avond weer te beleven :). Goede kwaliteit foto’s ook! Dank daarvoor. En heel blij dat we een photobooth hadden op het feest en hier nog heel lang ontzettend om kunnen lachen.
Nogmaals ontzettend bedankt! We houden jullie zeker in gedachten. Er trouwen nog wel wat vrienden…

Groeten, Irene

 

Bruiloft DJ show, Heeren van Montfoort, Montfoort

Van Madelon en Kevin, op 21 september 2018 | via mail

Hallo Wouter,

Wij zijn inmiddels een beetje bijgekomen van onze bruiloft vrijdag en via deze weg willen we jou, de DJ en de saxofonist heel erg bedanken voor alles. Het feest is echt top geweest en de saxofonist was ook echt geweldig!

Jij ook heel erg bedankt voor het fijne contact in het voorproces, het was erg fijn alles zo voor te bereiden en we hebben het als heel prettig ervaren. we zullen zeker nog een review achter laten!

Nogmaals dank en alvast bedankt!

Groeten,
Madelon & Kevin Kelders (:p)

 

Bruiloft DJ show, Kameryck te Kamerik

Van Corné en Mandy, op 21 september 2018 | via mail 

Hoi Wouter,

Op 21 september zijn wij getrouwd in Kamerik bij Kameryck. Na een geweldige dag heeft DJ Noud van het Finch Discoteam de muziek verzorgd op ons feest. Het was in één woord geweldig! DJ Noud wist al snel de voetjes van de vloer te krijgen en te houden! geweldig! Verder vonden we de communicatie en uiteraard de DEMO-avond ook erg goed! Kortom, echt een aanrader!

Groetjes Corné en Mandy

 Via facebook

 

Wij zijn 21 september getrouwd bij Kameryck en DJ Noud van Finch discoteam heeft die avond de muziek verzorgd! Wij hebben echt een onwijs leuke avond gehad! Hij speelde erg goed in op de sfeer van de avond! Wij vonden de demo avond ook erg leuk. De communicatie rondom ons feest hebben wij als erg goed ervaren.

Heel erg bedankt!!
Corné en Mandy


Bruiloft DJ show, Kasteel Woerden

Van Melissa en Julien op 21 september 2018| via ThePerfectWedding

DJ Marck heeft er een waar feest van gemaakt! Super leuk hoe hij de verzoekjes verwerkt heeft! Ik heb iedereen zien swingen

 

Bruiloft DJ show, Zuiver, Utrecht 

Van Marco en Fei, op 16 september 2018  | via mail

Hoi Wouter,

Nogmaals heel erg bedankt voor het spetterende feest wat je had gegeven!
Onze dag werd zo mooi afgesloten door jou.
Iedereen was happy en blij en de dansvloer was altijd ‘on fire’!

Met vriendelijke groet,

Marco & Fei

 

Bruiloft DJ show, Kasteel Woerden

Van Andy en Suzan, op 7 september 2018  | via mail

Hey Wouter,

We hebben een TOP feest gehad.

Echt de hele avond lekker gedanst, Hans heeft er echt een super leuk feest van gemaakt!
En de aankleding van de zaal met de extra lampen zag er ook super gaaf uit.
Al met al voor ons een fantastisch feest om op terug te kijken.

En jij super bedankt voor alles!

Groetjes, Andy & Suzan

 

DJ bruiloft show, Koetshuis De Haar

Van Caitlin and Peter op 2 september 2018| via facebook

Wouter is an amazing DJ who can get everyone dancing and having fun! Our wedding guests were a mix of ages and nationalities and, with very little direction and only a couple suggestions from us, he managed to come up with the perfect playlist. We were impressed with Wouter’s ability to create such a lively atmosphere and read the crowd to determine which song to play and when. Wouter was very professional and friendly in his communication with us. We can’t thank the FINCH discoteam enough for making our wedding reception truly memorable.

 

Bruiloft DJ show, Koetshuis de Haar

Van Joachim en Jorinda, op 1 september 2018 | via mail

Hoi Wouter,

We hebben een fantastische bruiloft gehad, mede dankzij het knallende feest dat jij verzorgd hebt, nogmaals bedankt daarvoor! De sfeer was erg prettig, de muziek sloeg aan en er werd 4 uur lang volop gedanst tot we vertrokken, precies waar we van te voren op hadden gehoopt!

Een recensie volgt snel, daar ga ik donderdag even voor zitten. Zou je de foto’s misschien nog eens kunnen sturen? De link is verlopen en ik heb ze nog niet kunnen downloaden.

We hebben je trouwens al bij meerdere mensen aanbevolen 😀

Hartelijke groet, Joachim en Jorinda

 

Bruiloft DJ show, Kasteel Engelenburg, Brummen

Van Mauricio en Babette, op 1 september 2018 | via mail

Hi Wouter,

Thank you for everything, the wedding party was really good. Now, I back to reality from my honeymoon.
Did Quinten tell you how it was?
Every dutch told me that the DJ was really good and that they want Mexicans (we are first world in parties ?) in their parties too!!!

 

Bruiloft DJ show, De Zalm, Gouda

Van Esther en Teun, op 31 augustus 2018 | via mail

Goedenavond Wouter,

Ten eerste mijn complimenten aan Noud, de dj. En ook nog een groot compliment aan de saxofonist. Wat hebben zij er samen een prachtfeest van gemaakt!

De sax was echt een gave toevoeging. Bedank hem namens ons nog maar goed! En het nummer je veux was super mooi gedaan! Fijn dat het hem gelukt was.

Over de dj hebben we ook veel complimenten gekregen, het was echt een feest. En volgens mij vond Noud het ook erg leuk om te doen! Het was jammer dat het al zo snel 1 uur was.

Bedankt voor het fijne contact en het regelen. We kijken terug op een super mooi feest met veel blije gasten!

Hartelijke groet,
Esther en Teun

 

Bruiloft DJ show,  Bistro Belle, Oud Zuilen

Van Mariska en Sjaak, op 31 augustus 2018 | via mail

Hoi Wouter,

Na onze huwelijksreis te hebben gehad, zijn we nog steeds aan het nagenieten van de bruiloft.

We willen jou en DJ Reinier bedanken voor jullie hulp. Wij kunnen anderen ook zeker jou en Reinier aanbevelen.

Alle goeds, wie weet tot ooit.

Groetjes,

Mariska en Sjaak

 

Bruiloft DJ show, Art en Dining, Dordrecht

Van Diana en Edwin op 31 augustus 2018| via ThePerfectWedding

Op 31 augustus 2018 zijn we getrouwd en Finch Discoteam verzorgde de DJ. We hebben een topfeest gehad. Er waren enorm veel verzoeknummers maar de DJ wist er een goed geheel van te maken. De dansvloer was heel de avond goed gevuld.

 

Bruiloft DJ show, Dengh, Utrecht

Van Hans en Larissa, op 31 augustus 2018 | via mail 

Beste Wouter,

Wat een topfeest was het vrijdag. We hebben heel veel complimenten ontvangen van de gasten. Zelf vonden wij het ook echt fantastisch. De muziek, de lichten/lasers, de Saxo en de fotobooth waren allemaal een schot in de roos. Heel erg bedankt voor dit knalfeest.

Met vriendelijke groeten,

Larissa & Hans

=======================
ThePerfectWedding

De mooiste dag van je leven sluit je natuurlijk af met een goed feest! Mede dankzij Finch Discoteam hebben we er een dansend knalfeest van gemaakt!

 

Bruiloft 12,5 jaar, Proeverij De Pronckheer, Cothen

 
Van Petra en Patrick, op 24 augustus 2018  | via mail
 

Dag Wouter,

Wij willen jullie hartelijk danken voor het opleuken van ons feest. Het was zeer geslaagd en genieten zeker nog na. Nogmaals dank en tot een volgende keer.

Groeten Petra en Patrick

 

Bruiloft DJ show, kasteel Woerden

Van Ellen en Cintia op 18 augustus 2018| via ThePerfectWedding

Wat een super toffe avond hebben wij gehad. Wouter is echt een top DJ. Hij weet wel hoe je een feestje moet bouwen en de mensen de dansvloer op krijgt!! We hebben alleen maar positieve reacties van de gasten gehad over Wouter. Hij heeft de hele avond verschillende muziekstijlen gedraaid zodra er minder werd gedanst dan schakelde hij over naar een ander muziekgenre. Ook was er tijdens de avond voldoende ruimte voor liedjes, sketches en andere persoonlijke wensen. Zelfs de Limburgse carnavalsmuziek heeft hij gedraaid zonder dat hij wist waar het over ging. Mocht je gaan trouwen en een goede DJ zoeken voor een goede prijs dan is FINCH Discoteam echt een aanrader!!

 

Bruiloft DJ show, Landgoed Waterland, Velsen Zuid

Van Stephan en Nicoline, op 11 augustus 2018 | via mail

Wouter,

Helaas hebben wij jou zaterdag niet persoonlijk kunnen bedanken. Daarom maar via deze weg.

Je hebt er echt een fantastische show van gemaakt! Op alle fronten heb je onze verwachtingen overtroffen. Echt onwijs bedankt en wellicht zien we je nog bij een ander feest in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Stephan Hetem

 

Bruiloft DJ show, Marnemoende IJsselstein

Van Bianca en Richard, op 8 augustus 2018 | via ThePerfectWedding

Het was een feestje, iedereen heeft genoten.

 

Bruiloft DJ show, Anafora Vleuten (Utrecht)

Van Marieke en Oscar, op  14 juli 2018 | via facebook/ThePerfectWedding

Wij zijn in alle opzichten positief verrast door hoe Wouter en zijn team alles hebben opgepakt. Ze hebben daarbij goed de tijd genomen om al onze wensen in kaart te brengen en daarbij erg goed meegedacht. De demo van te voren was zeer prettig om een idee te krijgen van de mogelijkheden en Wouter vraagt goed door naar muziekvoorkeuren en andere wensen. Wanneer wij vragen hadden werd er altijd snel en helder gereageerd. De voorbereiding op de locatie zelf was uitstekend. Op het feest is goed rekening gehouden met de sfeer, verzoeknummers, thema en onze voorkeuren wat tot een swingend feest en perfecte afsluiting van onze bruiloft heeft geleid. Kortom: een topkeuze voor iedere bruiloft!

 

Bruiloft DJ show, Koetshuis De Haar, Haarzuilen

Van Linda en Rik, op 12 juli 2018 | via ThePerfectWedding

Super feestje gehad, dit is zeker een aanrader. DJ Ruud kon goed aanvoelen wat er gedraaid kon worden.

 

Bruiloft DJ show, eigen locatie Maarssen

Van Jan en Linsey, op 7 juli 2018 | via mail

Bedankt!
Ja het was een mooie dag en echt een top feest! Hebben er echt van genoten!

Bedankt voor het geweldige feest met de super mooie verlichting!

Hartelijke groet,
Jan en Linsey van Kouterik

Via facebook

Een beter feest konden wij niet hebben op onze bruiloft! Iedereen heeft gedanst! TOP avond!!!


Bruiloft DJ show, ’t Wapen van Haarzuylen, Haarzuilen

Van Edwin en Saskia, op 7 juli 2018  | via mail

Goedemorgen Wouter,

We wilden je alsnog erg bedanken voor een geslaagde feestavond op 7-7 met dj Ruud.
Hij heeft goed aangevoeld met welke muziek onze gasten zouden gaan dansen.
Ook namens Tim erg bedankt dat hij mocht helpen.

Met vriendelijke groet,

Saskia en Edwin

Via facebook

Ons bruiloftsfeest is mede dankzij DJ Ruud een zeer geslaagd feest geworden.
Ondanks het warme weer wist hij toch de dansliefhebbers de dansvloer op te krijgen met aanstekelijke dansmuziek en voelde hij goed aan met welke muziek hij ze daar kon houden.
Onze zoon heeft ook een onvergetelijke avond gehad doordat hij Ruud mocht helpen.
Dank jullie wel voor het laten slagen van onze feestavond.

 

Bruiloft DJ show, Buitengoed De Boomgaard

Van Ilonka en Jimmy op 6 juli 2018 | via facebook

Beste Wouter, we hebben een top feest gehad, wat op het einde helemaal los ging. Helaas maar tot 24.00 uur. Mark heeft het heel goed gedaan. Wil je hem nog bedanken namens ons. Was echt te gek.

Dankjewel, groetjes Jimmy en Ilonka

Via ThePerfectWedding

Super feestje gehad! DJ heeft goed ingespeeld op het publiek. Ondanks het warme weer toch de mensen op de dansvloer gekregen.

 

10-jarig huwelijksfeest!, Marnemoende, IJsselstein

Van Angelique en Jan, op 30 juni 2018  | via mail

Ha Wouter,

Bedankt voor de felicitaties! We hebben een heel leuk en gezellig feest gehad en kijken er met veel plezier op terug. Doordat het erg warm was duurde het inderdaad wat langer voordat de dansvloer gevuld was en je hebt natuurlijk altijd mensen die liever helemaal niet dansen (zoals Jan), maar degenen die wel graag dansen hebben zich heerlijk uitgeleefd op de foute muziek van de jaren 80. Kortom, geslaagd!

Hartelijke groeten van Jan en Angelique

 

Bruiloft DJ show, Kameryck, Kamerik

Van Lars en Muriel, op 23 juni 2018 | via mail

Hoi Wouter,

Het was echt prachtige dag en een super feest! Het was inderdaad even lastig om de muziekstijlen af te wisselen maar het is zeker goed gekomen. We zijn net terug van onze huwelijksreis dus we zijn lekker aan het nagenieten van alle verhalen en foto’s van de bruiloft.

We zouden de foto’s zeker graag ontvangen van de fotobox!

Groeten! en tot de volgende keer!

Lars & Muriel

 

DJ show 2 x 50 jaar, eigen locatie, Cabouw

Van Harold en Ria op 22 juni 2018 | via mail

Afgelopen zaterdagavond een feest gegeven bij ons in de boomgaard. Het was helemaal top mede dankzij Mark van Finch discoteam. Hij draaide super, na afloop alleen maar lof gehoord, van jong tot oud vond hem heel goed draaien. Ik zelf vond het ook geweldig en heb volgens mij de hele avond gedanst. BEDANKT!!

 

Bruiloft DJ show, Koetshuis De Haar, Haarzuilen

Van Nadia en Dennis, op 22 juni 2018 | via facebook

Wat een geweldig feest!
Mede dankzij DJ Wouter / FINCH Discoteam hebben we een geweldige bruiloft gehad.
Wouter had geen makkelijke opdracht met een heel gevarieerd publiek en een (Arabische) playlist die niet bekend geweest was voor hem.
Maar Wouter heeft het geweldig gedaan, perfect het publiek aangevoeld en de hele avond geleid heeft tot een topfeest.

Nogmaals heel veel dank

Liefs Nadia en Dennis

 

Bruiloft DJ show, Later aan Zee, Bloemendaal

Van René en Manon, op 22 juni 2018  | via mail

Ha Wouter,

dank voor je mail! Het is idd een waanzinnig mooi feest geworden! De DJ heeft het uitstekend gedaan, iedereen ging los tot aan het einde!
Dank voor de organisatie! We zijn erg benieuwd naar de foto’s!!

groeten,

René en Manon

 

Bruiloft DJ show bij Kameryck, Kamerik

Van Nick en Marlijn, op 22 juni 2018  | via mail

Beste Wouter,

Na alle indrukken een beetje verwerkt te hebben, een mailtje van ons!
Wat hebben we een fantastisch feest gehad mede mogelijk gemaakt door Quinten.
Hij heeft vanaf de openingsdans de dansvloer aan een stuk door bezet kunnen houden en er een mooi feestje van gemaakt.
Voor ons gevoel is de avond omgevlogen, maar dat schijnt een goed teken te zijn bij een leuk feestje?
Complimenten voor hem en uiteraard ook voor jou voor de fijne communicatie!

Groetjes Marlijn en Nick

P.S. De fotobooth was een succes!

Via facebook -ThePerfectWedding

Op 22 juni heeft FINCH discoteam voor een knalfeest gezorgd op onze bruiloft! Vanaf de openingsdans heeft de dansvloer vol gestaan en heeft iedereen een fantastische avond gehad. Voorafgaand hebben we fijn contact gehad en is alles naar wens verlopen.


Bruiloft DJ show, Oliphant Rotterdam

Van Samantha en Yannick op 16 juni 2018 | via facebook

Op 16-06-2018 hebben wij genoten van een spectaculair feest op onze bruiloft, verzorgd door DJ Wouter! Hij voelde ons publiek feilloos aan en speelde hier perfect op in. Naar onze wens ook mixen tussendoor, waardoor nummers op een hele gave en originele manier in elkaar overliepen. De sfeer was top, en we hebben zelfs een aantal gasten voor het eerst in hun leven echt zien dansen!
Bedankt voor dit onvergetelijke feest, Wouter!

 

Bruiloft DJ show, Grand Café Sociëteit de Burcht, Leiden

Van Bas en Annouk , op 9 juni 2018  | via mail

Beste Wouter,

Het was een geweldige avond. Niemand had verwacht dat wij zouden gaan trouwen. We hebben genoten en veel reacties gehad op ons feest. Ook veel lovende reacties over DJ Mark. Er is zeker veel gedanst. Wat minder door onszelf. Maar dat heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat mensen ons veel feliciteerden en wij vele mensen al een tijd niet gezien hadden.

Wat ons opviel was dat Mark het feest heel goed aanvoelde. Zo draaide hij meteen na de speech van Bas waarin hij refereerde aan het liedje Leef van Dré Hazes, het liedje Leef en werd dat eigenlijk spontaan onze openingsdans. Prima! Wij danken jullie voor een geweldig feest en wensen het Discoteam heel veel succes!

hartelijke groeten,

Bas en Annouk

 

Bruiloft DJ show, Hotel Arendshoeve

Van Thom & Jolvie op 26 mei 2018| via facebook

Finch heeft de muziek op onze bruiloft verzorgt. Alles was top geregeld! Zelfs de logistieke uitdagingen zijn naar tevredenheid overwonnen. De muziek op de avond was perfect, en ook het contact met de DJ ervoeren wij als erg prettig.
Aanrader!

 

Bruiloft DJ show, Kameryck, Kamerik

Van Karin en Jan op 25 mei 2018 | via facebook

Mijn man en ik hebben een geweldige avond gehad met Wouter van Finch Discoteam als DJ op onze bruiloft 25 mei! Hij hield goed in de gaten wat er zoal gebeurde en hoe iedereen zich zo veel mogelijk vermaakte (op de dansvloer of pratend ernaast). Ook het introductiegesprek was goed, gezellig en met prettig overleg. Wij raden hem zeker aan!

Van Aukje, op 25  mei 2018 | via facebook

Op 25 mei zijn mijn broer en schoonzus getrouwd. De muziek werd verzorgd door DJ Wouter. Het was een top avond en een super mooi feestje! Hij voelt super goed de stemming en de gewenste muziek aan. We hebben genoten!

 Van Lisa Kool-van Geffen, op 25  mei 2018 | via facebook

 

Super feest gehad 25 mei op de bruiloft van Jan en Karin! Leuke muziek en er werd goed gedanst!

Van Simone Hoogendoorn, op 25  mei 2018 | via facebook

Ik heb al meerdere feestjes meegemaakt waarbij Wouter van Finch Discoteam draaide. Dit resulteerde elke keer in een mooi feestje waarbij de voetjes van de vloer gingen. Aanrader dus!


Bruiloft DJ show, Sonneborgh Utrecht

Van Thijs & Daniëlle, op 25 mei 2018 | via facebook

Op 25 mei zijn wij getrouwd en het aansluitende feest in de Sonneborgh in Utrecht werd verzorgd door Finch Discoteam. DJ Mark heeft echt een fantastische avond verzorgd. Ondanks dat het intakegesprek met Wouter was (leuk gesprek, waarin goed naar onze wensen is geluisterd), wist Mark onze wensen volledig te vertalen naar een goede mix van classics (en nee, geen paradise by the dashboard light, heel goed, maar wel ELO’s mr. Bluesky, the Beatles, etc), hitjes van nu en een punk/rock plaatje hier-en-daar.

Na afloop kregen we van veel gasten te horen dat ze in tijden niet zo’n goed feestje hadden gehad en dat de hele avond de dansvloer vol was, zegt genoeg!

Dank jullie wel!

Thijs & Daniëlle

 

Bruiloft DJ show, Zuiver, Utrecht

Van Ilse en Jorn op 18 mei 2018 | via facebook

“Voor ons huwelijksfeest hebben wij gekozen voor FINCH discoteam, dit was in een woord fantastisch! Ruim voor onze bruiloft hebben wij tijdens een gesprek met Wouter onze wensen aan kunnen geven, daarnaast was tussentijds contact prettig en niets was te gek. De muziek tijdens de avond sloot perfect aan op onze wensen en op die van de gasten, verzoekjes konden worden ingediend, onze openingsdans verliep top en de uitstraling (oa sterrendoek en verlichting) maakte het plaatje compleet! Extra dank gaat naar DJ Toby, die ons huwelijksfeest heeft laten knallen! Wij zouden iedereen FINCH discoteam aanraden! “

Via ThePerfectWedding

“FINCH discoteam is in 1 woord fantastisch, een goede keuze voor ons huwelijksfeest! Ruim voor onze bruiloft hebben wij onze do’s en dont’s kunnen bespreken, wat erg prettig was. Ook was tussentijds contact mogelijk. Geen enkel verzoek was te gek. De muziek tijdens de avond sloot erg goed aan op onze wensen en op die van de gasten. Verzoekjes waren geen probleem en ook onze openingsdans verliep vlot. Ook de uitstraling van de DJ opstelling is top!! Mede dankzij FINCH discoteam was ons huwelijksfeest een topper. Wij zouden iedereen FINCH discoteam aanraden!”


Bruiloft DJ show bij Kameryck, Kamerik

Van Johan en Liesbeth op 9 mei 2018 | via ThePerfectWedding

Mede dankzij Finch discoteam hebben wij een top bruiloft gehad! Wat een fantastisch feest was het ’s avonds! Er werd alleen maar gedanst en de muziek was super!

 

Bruiloft DJ show, Koetshuis De Haar, Haarzuilen

Van Kirsten en Fabian op 5 mei 2018 | via facebook-ThePerfectWedding

Super feest gehad op onze bruiloft op 5 mei 2018 met Wouter als DJ. Alle voorbereidingen liepen heel prettig en Wouter dacht goed mee. Muziek op de avond precies zoals we hadden gehoopt en besproken (heel gevarieerd) en mooie lichtshow! Aanrader!!

 

Bruiloft DJ show bij Willemshoeve, Woerden

Van Sander en Linda op 23 maart 2018 | via ThePerfectWedding

FINCH discoteam heeft het feest op onze bruiloft mede tot een waanzinnige ervaring gemaakt. Bij aanvang en tijdens het (walking) diner stond de muziek op een fijne manier op de achtergrond al aan. Langzaamaan ging het volume omhoog en gaf de DJ met een kort woordje het startschot voor het feest. Vanaf dat moment stond de dansvloer vol en is het feest tot in de late uurtjes door gegaan! Super om er op deze manier met al je vrienden en familie een knalfeest van te maken.
Al met al is het geheel heel prettig verlopen, van fijne kennismaking vooraf over de smaak en keuze in muziek tot de professionele uitvoer. De hele avond hebben we gedanst op heerlijke muziek, sloten verzoekjes goed aan bij de sfeer van de avond en is verschillende keren door de DJ gepolst of alles naar wens was. Het antwoord is simpel: ja, we kijken met heel veel plezier terug op ons trouwfeest!!!

 

Verjaardagsfeest bij Anafora, Vleuten (Utrecht)

Van Wim Curver, op 13 januari 2018 | via mail

Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest. Jij hebt daar zeker aan bijgedragen. Precies heb je gedaan wat wij wilden. En ook van de gasten heb ik gehoord dat de DJ perfect was. Goede muziek, niet te hard etc. kortom geweldig.

Dank en graag vragen we je nog eens als we weer eens een soortgelijk feest gaan geven.

Met vriendelijke Groet,

Wim


Bruiloft DJ show, De Markies, woerden

Van Lauree en Oscar op 27 december 2017 | via ThePerfectWedding

We kijken met een grote glimlach terug op onze feestavond, wat was het geweldig.
Er was goed geluisterd naar onze wensen en we hadden goede inspraak in de nummers die gedraaid werden. Iedereen op de feestavond was enthousiast en vond het een knalfeest. We zouden het precies hetzelfde doen als we het over mogen doen. 

Tijdens de feestavond hadden we ook de fotobooth gehuurd, wat een aanrader is dat. Zo ontzettend leuk als herinnering (voor beide partijen) , waarbij jezelf het ontwerp van het strookje kan maken.

Wouter nogmaals super bedankt!

 

Personeelsfeest bij kasteel Woerden

Van Diana Defoe, op 16 december 2017  | via facebook

Op zaterdag 16 december 2017 hebben we genoten van een geweldig personeelsfeest in Kasteel Woerden. Het feest was helemaal top en dit was mede te danken aan het geweldig muziek dat werd gedraaid door Finch discoteam. We willen DJ Ferry ontzettend bedanken voor zijn diensten. Je muziek was top, je wist goed op de menigte in te spelen en droeg enorm bij aan de sfeer. Er werd van begin tot eind lekker gedanst. Zeker een aanrader voor de volgende keer!!!

Met vriendelijke groet,
Kintetsu World Express Benelux BV

 

DJ 60e verjaardag bij Dezibel, Harmelen

Van Anita en Fred op 14 oktober 2017 | via Marktplaats.nl

Zaterdagavond een topfeest gehad met Finch Discoteam! DJ Alain (wat een mooi mannetje!) voelde uitstekend aan wat wij wilden horen. Verzoekjes werden snel gedraaid. Er is de hele avond lekker gedanst, kortom, op mijn 60ste verjaardag een schuurfeest zoals ik wenste!

Bedankt en tot een volgende keer!

Anita en Fred

 

 DJ bedrijfsfeest bij Kameryck, Kamerik

 

Van Angelique Nieuwendijk, Autobedrijf Nieuwendijk op 14 oktober 2017 | via mail

Onze collega’s en wij zelf ook hebben een hele leuke middag en avond gehad. Het was erg gezellig en je hebt ze goed op de dansvloer weten te krijgen. Geen gemakkelijke opgave met zo’n gemêleerd gezelschap!

 

 Bruiloft DJ show Kasteel Woerden, Woerden

Van Kirsten en Sebastiaan op 30 september 2017 | via ThePerfectWedding

Wouter en zijn team hebben van ons bruiloftsfeest een ontzettende knaller gemaakt waar iedereen het over heeft. Iedereen stond op de dansvloer los te gaan, onze grootste wens voor de avond. Onze muziekvoorkeuren zijn nauw opgevolgd, maar de dj volgde daarbinnen juist ook zijn eigen gevoel en keek goed wat er gebeurde op de dansvloer. Daar paste hij de muziek iets op aan waardoor het een nog groter feest werd. Klasse, Finch Discoteam!

 

Bruiloft DJ show bij Kameryck, Kamerik

Van Jenny en Wim, op 23 september 2017 | via mail

Beste Wouter,

Nou … weer een beetje bekomen van onze fantastische bruiloftsparty en huwelijksreis mailen wij jou even om te zeggen dat het een geweldig geslaagde avond was met Ruud als onze DJ.

Lekkere dansmuziek in disco stijl en af en toe iets moderner, aanvragen werden gedraaid en 1x had ik gezegd over een bepaalde stijl dat dat niet hoefde en dat werd ook meteen ingewilligd. Niets was teveel of te gek.

Ook van de gasten hebben we heel leuke reacties gehad over de DJ.

Bedankt voor het verzorgen van de DJ en de extra microfoons die ook echt goed van pas kwamen.

groeten Jenny en Wim van Huissteden

 

Bruiloft DJ show bij Koetshuis de Haar

Van Rick en Marieke op 15 september 2017 | via facebook

Wouter heeft op onze bruiloft zelf gedraaid. Wat was het een fantastisch feest! Van te voren hadden we besproken welke muziek wij leuk vinden en hier heeft Wouter goed naar geluisterd. Tijdens het feest heeft hij ook nog regelmatig gevraagd of er nog nummers gedraaid moesten worden. Allemaal positieve reacties gehad van onze gasten. Ik zou Wouter zeker aanraden.

Via ThePerfectWedding

Op onze bruiloft 15-09-2017 heeft Wouter van FINCH discoteam gedraaid. Het was een geweldig feest!
Tijdens onze eerste afspraak hebben we een goed gesprek gehad. Er werd duidelijk verteld wat de mogelijkheden waren en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Op de avond zelf was het echt een top feestje! De muziek was afwisselend en iedereen was lekker aan het dansen. Het was fijn dat Wouter tussendoor ook vroeg of het goed ging en of wij nog wensen hadden. 

FINCH discoteam Koetshuis de Haar 1702111

Bruiloft DJ show bij Brasserie Joris, IJsselstein

Van Kim en Wesley op 16 september 2017 | via facebook

Wat een spetterende afsluiter van onze mooie dag gisteren!! Er werd zoals besproken voor ieder wat wils gedraaid. Heel erg bedankt voor alles! Liefs het kersverse bruidspaar!

bruiloft DJ show Brasserie Joris IJsselstein
 
 

DJ bruiloft show bij Landgoederij, Bunnik

Van Laura en Anouk op 9 september 2017 | via ThePerfectWedding

Ik ken Wouter en zijn draai-kunsten al wat langer, en het was voor ons dan ook geen vraag wie er op onze bruiloft zou draaien. Wouter is heel ontspannen, weet wat hij doet, en weet wat hij van ons als bruidspaar nodig heeft om de avond helemaal op ons aan te passen. Na de openingsdans is de dansvloer geen moment leeg geweest, wat een avond! Ook van de gasten hebben wij alleen maar complimenten gekregen over de muziek. Wij hebben genoten en dat hebben we mede aan Wouter te danken. Wouter, bedankt! Bij ons 12,5 jarig jubileum weten we wie we vragen om de muziek te verzorgen 😉

 

Bruiloft DJ show bij Kameryck, Kamerik

Van Marco en Janneke op 7 september 2017 | via facebook

Gewoon een fijne vent, die Wouter. Luisterend oor voor jouw wensen, ook tijdens de dag zelf. Waardoor je het feest krijgt dat je zoekt en continu de juiste stemming. Wij hebben genoten en de muziek en professionele manier van werken door Wouter was daarbij zeer bepalend.

Bruiloft DJ show Kameryck Kamerik
 
 
 
 
 
 
 

Bruiloft DJ show bij Kameryck, Kamerik

Van Esther en Bas op 8 september 2017 | via facebook

Afgelopen vrijdag bij ons de bruiloft gedraaid en het was geweldig! Vanaf de eerste tot de laatste minuut! Wij hadden dj Noud wat een topper! 

 

Bruiloft DJ show bij Inn Style, Maarssen

Van Jeroen op 29 augustus 2017 | via facebook

Wouter is een professionele sfeermaker, hetgeen belangrijk is. Hij is flexibel en weet de groep goed mee te krijgen! Ik heb hem zien draaien op een bruiloft en zeker aan te raden. Hij heeft goede apparatuur bij zich.

bruiloft DJ Inn Style Maarssen
 
 

Bruiloft DJ show bij De Arendshoeve, Bergambacht

Van Remco en Lois op 11 augustus 2017 | via facebook

Fijn verlopen communicatie van te voren resulteerde in een zeer geslaagd feest met DJ Richard die het allemaal goed aanvoelde en de dansvloer gevuld hield! Finch Discoteam bedankt!!

 

Bruiloft DJ show bij Hoeve Landzicht, Nieuwegein

Van Charlotte en Peter op 14 juli 2017 | via ThePerfectWedding

Ons eerste contact met Finch discoteam was met Wouter Vink. Heel aardig en professioneel. Onze muzieksmaak is nogal breed en het is lastig om daar definitief iets voor te bepalen wat er op je bruiloft gedraaid moet worden. Je wilt tenslotte toch vooral dat je gasten dansen. Uiteindelijk hadden wij DJ Ruud op onze bruiloft. Een aantal dagen voor de bruiloft nam hij nog even contact op om de laatste dingen door te spreken. De show ziet er fantastisch uit, dat moet ik zeker zeggen. Het paste mooi in ons geheel.
Het blijft wel lastig om de muziek te bepalen. Onze gasten vroegen wat andere nummers aan als wat wij van tevoren hadden aangegeven maar de avond beleef je in zo’n roes dat ik op dat moment vooral bezig was met genieten en niet zozeer de muziek aan het afstemmen was. Dat hadden we misschien wel moeten doen zodat meer onze muziek die we besproken hadden werd gedraaid. Maar dat is meer een verbeterpuntje , maar lag ook deels aan ons als bruidspaar. Al met al hebben we lieve berichten gekregen van onze gasten en hebben er toch nog aardig wat mensen gedanst dus daar ging het om.
We hebben een hele gezellige avond gehad en DJ Ruud is erg aardig.
Heel erg bedankt!

 

Bruiloft DJ show bij Kasteel Woerden

Van Asu en Marja op 1 juli 2017 | via mail

Hoi Wouter,

Het was echt een super feest. De DJ en de combinatie met de saxofoon was geweldig. We hebben van de eerste minuut tot de laatste ervan genoten. Er komen ook alleen maar complimenten over jullie en hoe we jullie gevonden hebben. Bedankt voor alles nog een ook hoe goed je geluisterd hebt naar onze wensen…top dus!

Groetjes van ons
Asu En Marja

 

Bruiloft DJ show bij Landhuishotel De Bloemenbeek, De Lutte

Van Berbel en Timen op 24 juni 2017 | via mail

Heey Wouter!

Wij kijken nog steeds met heel veel plezier terug op een hele bijzondere dag! We hebben zelf erg genoten van het feest en jouw Dj-kunsten speelden daar een grote rol in! Van verschillende gasten hebben we gehoord dat ze erg onder de indruk waren van jou!

Groetjes Berbel & Timen

 


Bruiloft DJ show bij De Commanderije, Montfoort

Van Laurens-Jan en Toos op 17 juni 2017 | via mail

Hoi Wouter,

We zijn net weer thuis van onze huwelijksreis, vandaar de late reactie. We hebben 17 juni een topfeestje gehad, mede dankzij DJ Mark! Heel erg bedankt voor het goede werk en wellicht tot ziens!

Groeten,

Laurens-Jan & Toos

bruiloft DJ show Commanderije Heeren van Montfoort
 

Bruiloft DJ show bij Het Lingebosch, Vuren

Van Jaap en Lise op 2 juni 2017 | via mail

Beste Wouter,

Wat hebben wij een super leuk feest gehad op 2 juni! DJ Hans heeft z’n werk goed gedaan. Hij heeft de hele avond de dansvloer vol weten te houden, zelfs tot na het einde van het feest. We hebben veel complimenten gekregen van mensen dat ze in lange tijd niet zo’n  leuk feest hebben gehad. We zullen Finch Discoteam dan ook zeker aanraden bij familie en vrienden.

Nogmaals bedankt voor alles!

Groetjes,

Jaap en Lise


Bruiloft DJ show bij Kasteel Woerden

Van Larah en Maurits op 24 mei 2017 | via facebook

24 mei 2017 zijn Maurits en ik getrouwd. En wat hadden wij zin in het feest. Dat is gelukkig helemaal goed gekomen. Wouter heel erg bedankt voor de geweldige avond! De muziek was precies zoals we hadden besproken. We hebben ook veel complimentjes gekregen van familie en vrienden. Iedereen stond op de dansvloer, echt iedereen! Super leuk! Het contact verliep soepel en je was flexibel. Het kon gewoon niet beter! Liefs Maurits & Larah


Bruiloft DJ show bij Zuiver, Utrecht (Leidsche Rijn)

Van Lars en Crista op 26 mei 2017 | via facebook

Geweldig feest met Finch gehad op 26 mei 2017 bij restaurant Zuiver in Utrecht. Wouter speelde in op onze wensen en maakte er een knal feest van! Leuke DJ voor een leuke prijs en zeker aan te raden!

bruiloft DJ show Zuiver Utrecht balkon
bruiloft DJ show Zuiver Utrecht roze
bruiloft DJ show Zuiver Utrecht blauw

 

Bruiloft DJ show bij Groot Warnsborn, Arnhem

Van Michel en Lis op 10 juni 2017 | via mail

Hoi Wouter,

Onze bruiloft was echt super! Vooral de samenwerking met de saxofonist maakte er echt wat speciaals van (en ze was ook nog eens heel goed). We hebben er in ieder geval zelf heel erg van genoten en we kregen er ook van onze gasten hele goede reacties op. Nogmaals bedankt dat jullie er zelfs met zo’n gemengde groep een top feestje van hebben weten te bouwen!

Groetjes,

Lis & Michel


Bruiloft DJ show bij Centraal Ketelhuis, Amersfoort

Van Bente op 20 mei 2017 | via ThePerfectWedding.nl

Ontzettend veel complimenten gekregen op en na onze bruiloft. Zonder veel aanwijzingen, maar met de mogelijkheid tot aanvragen van verzoeknummertjes is het een geweldig feest geworden. Wouter voelde goed aan wat hij moest draaien, en de dansvloer is de hele avond gevuld geweest. Ik denk dat onze bruiloftsgasten bij een volgend feest aan Finch zullen denken, en ik zal het zeker aanraden.


DJ 25-jarig huwelijk bij Orangerie Elswout, Overveen (Haarlem) 

Van Lucienne en Dick op 26 mei 2017 | via mail

Dag Wouter en Marck,

Dank voor de lekkere dansmuziek die ons huwelijksfeest afgelopen vrijdag heeft verlevendigd. Wij en de gasten waren zeer tevreden over de door hem gekozen muziek en de mogelijkheid tot verzoeknummers.

Complimenten voor het Finch discoteam dus!

vriendelijke groet, Lucienne en Dick


DJ 25-jarig huwelijk bij Locatie 78, Bunnik

Van Huib en Ellen op 27 mei 2017 | via mail

Wouter,

Het was een top feest met een top DJ en top saxofonist!!!! Echt een toevoeging en sfeermaker op de dansvloer.
We hadden wat last van de warmte, daardoor stonden er ook mensen buiten, die anders waarschijnlijk ook op de dansvloer te vinden zouden zijn. Maar het feest is er niet minder om geworden. Bedankt voor je goede service en aandacht. En wil je ook nogmaals de complimenten overdragen een Marck en aan de saxofonist. Helaas hebben wij hem niet echt persoonlijk kunnen bedanken.

Hartelijke groet,

Huib en Ellen


Bruiloft DJ show bij Hotel Ara, Zwijndrecht

Van Leon en Suzanne op 26 april 2017 | via facebook

Wat een te gek feest heeft DJ Wouter voor ons verzorgd vorige week woensdag op onze bruiloft !!

Wij zijn getrouwd in Hotel ARA te Zwijndrecht. Onze muziekwensen zijn helemaal opgevolgd met als gevolg een knallend feest ! Onze gasten waren ook onwijs te spreken over zijn style van muziek draaien. Geen moment is de dansvloer leeg geweest. Ook de aanvullende opties die Finch discoteam biedt zijn geweldig. Van een lasershow tot extra sfeerverlichting, mogelijkheden voor een hazer. Super !

Wij kunnen Finch discoteam aan iedereen aanbevelen als je een onvergetelijk feest wilt geven. Hartelijk dank daarvoor!


Bruiloft DJ show bij Fort Rijnauwen, Bunnik (Utrecht) 

Van Julie en Menno op 21 april 2017 | via facebook

Absolute aanrader! Zeer dienstbaar in wensen en aansluiting met publiek is een dikke 10 waard!!


Bruiloft DJ show Groot Kievitsdal, Baarn

Van Samareh en Peter op 11 februari 2017 | via Facebook

recentie Samereh Bloemberg facebook 2017-2
FINCH discoteam bruiloft DJ show Groot Kievitsdal Baarn


fotostrook FINCH discoteam DJ bruiloft Vork en Mes Hoofddorp

Bruiloft DJ show bij Vork en Mes, Hoofddorp

Van Michiel en Femke op 12 oktober ’16 | via www.theperfectwedding.nl/bedrijven/13204/finch-discoteam

Finch draaide op ons huwelijksfeest. De mooie DJ-booth, moderne verlichting en hazer (moderne rookmachine) maakte de aankleding van het feest af. Met name dankzij de DJ die goed naar onze wensen had geluisterd en ook op de avond zelf goed inspeelde op de gasten/dansvloer, hebben we knallend feest gehad met een volle dansvloer. Lange tijd niet zo lekker gedanst!

Het was ook erg attent dat de DJ tijdens het feest een aantal keer kwam vragen of wij als bruidspaar nog wensen hadden.

Het is fijn dat er vooraf een gesprek mogelijk is, waarbij wensen worden besproken en de DJ-booth+verlichting bekeken kan worden.

Prijs-kwalitiets verhouding is prima. Een echte aanrader!

.

Van Michiel en Femke op 7 oktober ’16 | via mail

Hi Wouter,

We hebben mede dankzij jou een super feest gehad!

We weten niet hoe jij het ervaren hebt, maar wij hebben zeker de laatste 2 uur, toen we iedereen gesproken hadden, super genoten van de muziek en het dansen. En volgens mij onze gasten ook! Je hebt lekker up-tempo gedraaid, leuke afwisselingen van muziek door elkaar en die happy hardcore aan het eind was helemaal top!

Toen bij het een na laatste nummer die kring rond ons vormde dachten wij eerst, “oh, nee”, waarna we het ook meteen loslieten omdat we ons snel realiseerden dat we dit niet tegen konden houden en van het moment moesten genieten. En dat hebben we ook gedaan, want dit was voor ons misschien wel het meest bijzondere moment van de dag.

We hebben zo genoten van de muziek die je hebt gedraaid dat we ons afvroegen of jij zo een playlist hebt van wat je hebt gedraaid? Niet dat we willen dat je die gaat maken, maar alleen als je dit zo hebt staat zouden wij het leuk vinden om die te krijgen om nog na te kunnen genieten.

We zullen je zeker aanbevelen bij de mensen om ons heen!


Bruiloft DJ show bij De Eetvilla van den Brink, Soest

Van Anton Buschoten op 18 oktober ’16 | via Facebook

Afgelopen vrijdag een perfecte avond gehad op onze bruiloft. De DJ (Mark) wist onze gasten perfect te vermaken en Finch Discoteam heeft zeker bijgedragen aan onze perfecte dag! Bedankt!


Bruiloft DJ show ’t Veerhuis, Opheusden

Van Andrea en Sascha op 19 juni ’16 | via Facebook

Super gedaan Wouter! Zo fijn Hoe je alles oppakte en er een mooi feestje van hebt gemaakt! Je bent onze topper!


Bruiloft DJ show bij De Milandhof, Zegveld

Van Marinka en René op 18 april ’16 | via Facebook

Heel erg bedankt voor het super feest! Wij hebben een super bruiloftsfeest gehad!Bruiloft DJ show Kameryck, Kamerik

Van Sandra en Peter op 16 juli ’16 | via Facebook

Wij hebben een geweldig feest gehad op onze trouwdag dankzij Finch discoteam! Iedereen ging lekker uit zijn dak, de licht effecten waren super en wij hebben een fantastische avond gehad! Nogmaals bedankt!


Bruiloft DJ show bij The Harbour House, Almere

Van ‘vader’ Rick op 23 september ’16 | via Facebook

Op 19 augustus ging onze dochter trouwen, Wouter heeft samen met zijn saxofonist de avond compleet gemaakt. Wat een feest. Geen enkel nummer was misplaatst. Wouter stond de hele avond met een glimlach te draaien. Bedankt voor deze onvergetelijke dag. Ik kan FINCH discoteam aan iedereen aanbevelen!!


Bruiloft DJ show bij Kasteel Duurstede, Wijk bij Duurstede

Van Rolan en Laura op 19 juli ’16 | via Facebook

Ha Wouter,

Hier gauw even een berichtje onderweg naar onze huwelijksreis bestemming. Wat een fantastisch feest hebben we gehad afgelopen vrijdag, met ons huwelijk op kasteel Duurstede. Inmiddels van velen complimenten gekregen voor jou en ook zeker de saxofonist. Het liep zo super in elkaar over en jullie voelde goed wat de mensen wilden. 

We kunnen jullie echt aan iedereen aanraden!

Fantastisch!

Lieve groetjes Rolan en Laura


Bruiloft DJ show bij De Weistaar, Maarsbergen

Van Niek en Talitha op 28 juni ’16 | via mail

Hoi Wouter,

We wilden je even laten weten dat wij vrijdag een geweldig feest hebben gehad! DJ Alain voelde goed aan wat werkte en we waren heel blij met hoe het ging. Wil je hem onze dank overbrengen? 🙂

Jij bedankt voor de goede service en perfecte communicatie vooraf! Erg fijn!

Groetjes,

Niek & Talitha


Bruiloft DJ show bij Kasteel Woerden, Woerden

Van Cindy en Christiaan op 11 juni ’16 | via Facebook

Wij zijn gisteren getrouwd in kasteel Woerden en we hadden een dj van Finch Discoteam en we zijn heel erg tevreden!! Een fijne man die helemaal aansloot bij het publiek maar onze wensen niet uit het oog verloor!! Een absolute aanrader!Bruiloft DJ show bij Hartenstein, Oosterbeek

Van Peter en Lian op 10 juni ’16 | via Facebook

Wouter, nu twee weken later kan ik nog steeds ‘na-trippen’! We hadden van te voren gezegd dat we het feest van het jaar wilden, en dat heb jij waargemaakt. Vanaf het eerste nummer knalde het, dansvloer snel vol, ik kwam er zelf de hele avond ook niet van af. Je voelt je publiek aan en speelt daar op in. Van meerdere mensen terug gekregen dat het een knalfeest was en zo’n top dj! Dank je wel voor je bijdrage aan een onvergetelijke avond.


Bruiloft DJ show bij De Arendshoeve, Bergambacht

Van Esther en Edwin op 3 juni ’16 | via Facebook

Wouter is zeer klant gericht en komt alle wensen tegemoet. Het was een zeer geslaagd feest, voor ieder wat wils! We hebben zeer veel complimenten gehad voor de muziekkeuze! Dank je wel!

Groetjes Esther en Edwin


Bruiloft DJ show bij Den Alerdinck, Laag Zuthem

Van Mieke en Jacko op 31 mei ’16 | via Facebook

Fantastisch feestje!

Voor ieder wat wils en de DJ hield de dansvloer goed gevuld! Let goed op wat aanslaat en gooit er nog een paar toppers achteraan. Een echte aanrader voor je party!.


Bruiloft Jasper en Yolanda bij Landgoed Heerlijkheid de Mariënwaard, Beest

Van Jasper en Yolanda op 24 april ’16 | via Facebook

Yolanda: 

WAUW WAT HEBBEN WE GENOTEN! Het feest was soort van magisch! Iedereen heeft mee gedanst en wat een liefde hebben we gevoeld! Het was zo mooi… dank je wel!!!! Tranen waren inderdaad van geluk!

Jasper: 

Super bedankt wouter voor de hele relaxe leuke avond! De muziek die je draaide was super goed. Je hebt het feest echt naar een nog hoger niveau gebracht super bedankt daarvoor!!


bruiloft DJ show Kameryck Kamerik

Bruiloft DJ show bij Kameryck, Kamerik

Van Johan en Anita op 24 april ’16 | beoordeling op www.toptrouwen.nl/finchdiscoteam

We hebben echt een geweldig feest gehad op onze bruiloft (7-4-2016). Jij zorgde echt voor een gezellig feestje. Geheel tegen verwachting in gingen de meeste gasten de dansvloer op. Het was echt een top feest, leuke muziek en helemaal naar onze wens. Echt een aanrader dus!!!


Bruiloft DJ show bij Slot Moermond, Renesse

Van Willem en Carlijn op 18 nov ’15 | via mail

Dag Wouter,

We hadden je al via Facebook bedankt, maar bij deze nogmaals bedankt voor het geweldige feest! Van het einde weten we niet alles meer (haha), maar we weten wel dat het een knallend feest is geweest, natuurlijk ook door jouw fantastische draaikwaliteiten! We hebben genoten van de muziek en de lichten waren ook geweldig.

Als we nog een keer een feestje hebben, zullen we meteen aan je denken of bij feestjes van anderen heb je onze aanbeveling!

Succes verder en nogmaals bedankt!

Liefdevolle groet,

Willem en Carlijn

.  
Van Willem op 17 nov ’15 | beoordeling op www.theperfectwedding.nl/bedrijven/13204/finch-discoteam
.
 

We hebben een knallend feest gehad, mede dankzij de fantastische DJ! We hebben genoten van de muziek en de lichten waren ook geweldig!

.
 
FINCH discoteam bruiloft DJ show Slot Moermond, Renesse
FINCH discoteam bruiloft DJ show Slot Moermond, Renesse
FINCH discoteam bruiloft DJ show Slot Moermond, Renesse

 


12189851_1061057180594923_4817559264417198350_n

Bruiloft DJ show bij Hoeve Landzicht, Nieuwe ter Aa

Van Chaska en Erik op 24 okt ’15 | beoordeling op facebook.com/finchdiscoteam

Super blij met FINCH! Wouter heeft er een goed feest van gemaakt. Hij heeft goed ingespeeld op de mensen op de dansvloer. De dansvloer heeft geen moment leeg gestaan! Onwijs bedankt!

 


Bruiloft DJ show bij De Commanderije (Kasteel Montfoort), Montfoort 

Van Michiel en Arianne op 11 okt ’15 | beoordeling op www.theperfectwedding.nl/bedrijven/13204/finch-discoteam

Ontzettend bedankt voor het verzorgen van de muziek op ons huwelijksfeest! Wouter draaide precies de goede muziek die paste perfect bij onze wensen en iedereen was aan het dansen! De LED-meubel paste ook super bij de locatie. Een absolute aanrader! Michel en Arianne.

IMG_2599

FINCH discoteam bruiloft DJ show Commanderije (Kasteel Montfoort), Montfoort
IMG_2586


Bruiloft DJ show bij De Waagh, Nijmegen

Van Rik en Karlijn op 19 juni ’15 | via mail

We hebben echt een onvergetelijke dag gehad en het feest ’s avonds was super!! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan, precies zoals we hoopten. Achteraf hebben we nog veel complimenten gekregen over DJ Alain. Zelfs het personeel van De Waagh kwam na afloop naar ons toe om te bedanken voor het leuke feest. Zij hadden ook een hele leuke avond gehad.

We zullen jou en DJ Alain zeker aanraden bij vrienden! Het lijkt ons leuk nog iets op je website achter te laten.

Hartelijke groet,

Rik en Karlijn

 

Bruiloft DJ show bij Fort Wierickerschans, Bodegraven

bruiloft DJ Woerden Bodegraven Fort Wierickerschans

Van Marit en René op 19 apr ’15 | via mail

Alleen maar lachende gezichten tijdens het feest. Wat heb jij er een top avond van gemaakt. Wat we al eerder zeiden: de muziek kan de avond maken of breken. in dit geval maken met een hoofdletter M.

 

Groet, René en Marit


DJ voor verjaardag in kroeg, Utrecht

Van Coen op 11 apr ’15 | op facebook.com/woutertjevink

Wouter, onwijs bedankt! Je hebt er een mooi feestje van gemaakt gisteren!! Thanks!


Bruiloft DJ show bij Anafora, Vleuten / Utrecht

FINCH discoteam bruiloft DJ show Anafora Vleuten - Utrecht

Van Patty op 9 apr ’15 | beoordeling op facebook.com/finchdiscoteam

Hee Wouter,

Wat hebben wij een geweldig bruiloftsfeest gehad! Goede sfeervolle verlichting, topmuziek,goede overgangen goed inspelend op onze gasten.
Top hoe je actief komt ophalen of alles naar wens is. Enne super leuk dat wat je hebt opgehaald aan info bij ons dat weer gebruikt (of tegen ons gebruikt ;-)) Dat gaf er een zeer persoonlijke touch aan.

Kortom, we zijn ontzettend blij dat jij ons feest hebt opgeluisterd!

Warme groet
Patty en Richard


Bruiloft DJ show bij Anafora, Vleuten / Utrecht

FINCH discoteam bruiloft DJ show Anafora, Utrecht / Vleuten

Van Leonie en Mark op 28 jan ’15 | beoordeling op www.theperfectwedding.nl/bedrijven/13204/finch-discoteam

Tijdens een demo avond heeft Wouter goed en snel opgepikt wat onze muzieksmaak is en hoe we de invulling van de feestavond voor ogen hadden. In de verdere aanloop naar ons huwelijk heeft Wouter goed meegedacht. Op vragen reageerde hij erg snel wat het contact prettig maakte.

Het uiteindelijke feest op onze trouwdag (16 januari 2015) was fantastisch! De start van de avond lekker relaxte/rustige muziek maar na onze openingsdans is de dansvloer non-stop gevuld geweest! De DJ voelde erg goed aan hoe in te spelen op ons en onze gasten, waardoor eigenlijk iedereen echt een topavond heeft gehad! Ook de verlichting kwam super uit op de locatie wat het helemaal afmaakte.

Hartelijke groet,
Leonie en Mark


DJ show bij Het Wapen van Harmelen, Harmelen

Geplaatst door Tanja op 2 dec ’14 | beoordeling op facebook.com/finchdiscoteam

Nogmaals bedankt voor je goede show. M’n ouders hebben genoten en een onvergetelijke avond gehad. Daar hebben ze het de komende maanden nog wel over 🙂


FINCH discoteam DJ show Haarzuilens Kasteel, Koetshuis de Haar

Geplaatst door Henriette op 6 sep ’14 | beoordeling op facebook.com/finchdiscoteam

Wouter, mede dankzij jou hebben we een top feest gehad! de muziek was te gek, de aankleding van de zaal was erg sfeervol, en maakte dat iedereen meteen in de juiste stemming was. heel erg bedankt voor deze super avond op onze trouwerij!!

gr. paul en henriette


Bruiloft DJ show bij Zuiver, Utrecht/Leidsche Rijn

Geplaatst door Cynthia Gilia op 06 aug. ’14  |  9 maanden actief op Marktplaats

Bedankt voor de geweldige avond!! En bedankt voor de goede playlist. Het zorgde echt voor een feestje! We hebben heel veel complimenten gehad over je playlist!


Bruiloft DJ show in Woerden/ Alfred’s diner, Alphen ad Rijn

Geplaatst door D op 30 jul. ’14  |  8½ jaar actief op Marktplaats

Helaas konden wij geen demo bijwonen (ivm prive redenen) maar toen wij een gesprek gehad hadden met Wouter was ons vertrouwen er direct. Dat vertrouwen was zeer terecht! HET WAS EEN GEWELDIGE AVOND EN SHOW die ze neer gezet hebben!

Goed contact goede service, vriendelijk en denkt mee. De muziek sloot precies aan op ons en bij ons Huwelijk!

Super bedankt!


DJ – drive-in show in Woerden, Willemshoeve

Geplaatst door Angela H. C. op 27 jul. ’14  |  8 maanden actief op Marktplaats

Bij deze willen we je nog graag bedanken voor het geweldige optreden tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest! Het was echt geweldig, je hebt onze muziekkeuze goed begrepen en uitgevoerd en de dansvloer is op niet een moment leeg geweest. Echt super! De lichtshow en de bellenblaas machine gaven een erg leuk effect en je hebt diverse generaties goed weten te amuseren!Diverse in De Meern

Geplaatst door Thijs op 27 mei ’13  |  5½ jaar actief op Marktplaats

Als horecalokatie (restaurant) waar op zijn tijd ook nog wel eens een feestje gegeven wordt kunnen wij Finch van harte aanbevelen.
(We hebben ook vele anderen gezien die absoluut onderdoen aan Finch)

Professionele, strakke uitstraling zonder allerlei poespas.
Mooi elegant meubel, sfeervolle decoratie en lichteffecten.
Daarnaast is afspraak ook echt afspraak, zowel voor de locatie als voor degene die het feest organiseert.
Opbouw en afbreken gebeurt netjes en op afgesproken tijden.

Een oprechte aanbeveling van ons voor een perfect muzikaal omlijst dans/disco feest!


DJ tijdens huwelijksfeest in Dordrecht

Geplaatst door gemmasleeking op 23 sep. ’12  |  1½ jaar actief op Marktplaats

Wouter heeft op onze bruiloft gedraaid op 24-08-2012.
Het persoonlijke contact en de prettige manier van samenwerken heeft bij ons de doorslag gegeven met FINCH discoteam in zee te gaan. Wouter heeft zich goed verdiept in onze muzikale voorkeuren en de feestlocatie. Hij is tijdens het proces zeer betrokken geweest en zocht regelmatig contact om even af te stemmen.
De “muziekshow” tijdens ons feest was helemaal perfect ; een mooi meubel, goede verlichting, goede muziek afgestemd op alle gasten (en tevens ruimte voor ‘ verzoeknummers ‘ ), een prettige benadering door Wouter ; kortom, een echte aanrader voor een geslaagd feestje !


Back to the Beach Party bij Griftpark, Utrecht

Geplaatst door Alleen zeer mooie spullen op 25 feb. ’12  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Mijn 40e verjaardag wilde ik graag uitgebreid vieren! Tijdig begonnen met de voorbereidingen en het vastleggen van een datum en locatie. De locatie werd Griftpark1.

Toen ik bij Wouter informeerde naar de mogelijkheden gaf het direct vertrouwen dat hij de locatie kende en wist dat het feest op de 1e verdieping zou zijn. Wat ondermeer de doorslag gaf om voor Finch te kiezen was het persoonlijk gesprek, het meedenken en vooral ook een professionele organisatie met ervaring. Ik moest er niet aan denken een hobby-ist te vragen die dan misschien die avond in februari de griep heeft en mijn feest niet doorgaat.

Wouter heeft een team van mensen om hem heen die een dergelijk probleem indien nodig op zouden kunnen lossen.

Toen ik Wouter ook nog had zien draaien op de Link-borrel in Vleuterweide heb ik definitief te beslissing genomen.

Een paar dagen voor het feest werd ik nog gebeld of er bijzonderheden waren, de avond zelf had hij al tijdig opgebouwd zodat wij nog even rustig konden eten zonder ons zorgen te maken.

En het feest zelf was TOP! Van 4-72 jaar iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Leuke beachnummers afgewisseld met echte dansnummers. Prachtige verlichting en een Beachy decor. Ennuh wat ik vooral heel erg prettig vond, Wouter is op een professionele manier aanwezig en is niet zo’n “grappenmaker” die door bij-de-handte praatjes je hele feest verstoord.

Ik heb een hele mooie herinnering en kijk uit naar een volgend feestje! Proost!


feest 50 jaar bij Willemshoeve, Woerden

Geplaatst door thea.severs op 23 okt. ’11  |  2½ jaar actief op Marktplaats

Bij het feestje van mijn buren had ik heerlijk gedanst op de leuke muziek van discotheek Finch met dj Wouter.
Ik vroeg gelijk zijn kaartje want ik had ook een feest in het vooruitzicht, ik werd namelijk 50 en wilde een heerlijk dansfeest.
Na een mail gestuurd te hebben naar de site kreeg ik gelijk antwoord.
Het overleg was erg prettig! Er werd gevraagd welke muziek ik wilde. Dat was muziek uit de jaren 70/80. Stefan was de dj op mijn feest en hij heeft het erg goed gedaan. Ik kreeg van iedereen complimenten wat een leuke muziek er gedraaid werd en ook hoe hij de overgangen deed. Ik heb een super leuk feest gehad en mijn gasten ook!
Finch discoteam kan ik aan iedereen aanraden!


Bruiloft DJ show bij Joya, Oudewater

Geplaatst door Sofietje op 03 jul. ’11  |  9 jaar actief op Marktplaats

Wouter heeft gedraaid op onze bruiloft 24 juni in Oudewater. Het was een succes!!!!!!

Wouter is bij ons thuis geweest voor een kennismakingsgesprek. Erg prettig dat hij daar ruim de tijd voor neemt. Ook is hij op de lokatie gaan kijken.
Ondanks ons soms ongewone en misschien wat oudere muziekkeuze voelde Wouter dat prima aan en was het echt een feestje!
Ook leuk om achteraf te horen dat de gasten blij waren met de dj!!!!!

Wouter bedankt!!!!


 

Bruiloft DJ show bij Commanderije, Montfoort

Geplaatst door Opdam op 16 jun. ’11  |  7 jaar actief op Marktplaats

Wij zijn zeer tevreden over Finch Disoteam! Wouter is bij ons thuis geweest voor een gesprek over wat we wel en niet zouden willen en wat onze verwachtingen waren. Ook is hij op de lokatie gaan kijken van tevoren om te zien waar hij zijn DJ set zou kunnen neerzetten en wat hij met de belichting kon doen.
Op de avond zelf heeft hij goede muziek gedraaid met voor ieder wat wils. Hij voelde goed aan wat aansloeg. De belichting was echt super! Van meerdere mensen hoorden we dat ze dat zo gaaf vonden. Al met al een zeer geslaagde avond!

Peter en Suzanne

FINCH discoteam bruiloft DJ show Commanderije - Kasteel Montfoort
FINCH-discoteam-bruiloft-DJ-show-Commanderije-Kasteel-Montfoort
FINCH-discoteam-bruiloft-DJ-show-Commanderije-Kasteel-Montfoort

 


Verjaardagsfeest in Nieuwegein

Geplaatst door petra op 20 feb. ’11  |  9 jaar actief op Marktplaats

Afgelopen vrijdag heb ik een geweldig feest gehad ter ere van mijn 40ste verjaardag. Mede dankzij Wouter is het een zeer geslaagde avond geweest. De contacten van te voren verliepen prima en tijdens de avond zelf draaide Wouter de muziek die de voetjes van de vloer liet komen. Ook verzoeknummertjes konden gedraaid worden. Van de 80-jaren disco, tot house tot Guus, alles kon en werd gedraaid.
Het was voor mij een superfeest om heel lang naar terug te kunnen kijken.
Wouter bedankt!!
groeten, Petra


huwelijksfeest in Zuiver te Utrecht

Geplaatst door Otto op 23 dec. ’10  |  7 jaar actief op Marktplaats

Recentelijk heeft Finch Discoteam de muziek en de lichtshow op ons huwelijkfeest in restaurant Zuiver. En dat is ons heel goed bevallen.

Na een snelle en duidelijke keuze voor Finch Discoteam vanwege de goede aanbevelingen, hebben we een afspraak op de feestlocatie gepland met Wouter zelf.
Tijdens dit gesprek hebben we onze muziekvoorkeur opgegeven en nagedacht over de indeling van de lichtshow en DJ Booth. Wouter dacht goed mee en stond open voor het onze eigen ideee over het optisch kleiner laten lijken van de feestzaal.
Het gebruikte witte doek icm de aircones en lichten heeft ons precies de “touch of pink” gegeven die we zochten 🙂

Ook tussentijds overleggen en laatste moment aanpassingen (stiekem andere openingsdans) zijn goed opgepakt door Wouter.
Wij wisten van tevoren niet wie van Finch Discoteam kwam draaien. Wouter is uiteindelijk zelf komen draaien, wat ons een vertrouwd gevoel gaf.

Wij zijn ontzettend blij geweest dat Wouter zijn werk goed heeft gedaan. Het huwelijksfeest was fantastisch en wij raden iedereen die op zoek ik naar een goede DJ, eens te informeren bij Finch Discoteam.
Ook de gasten en zelfs de bediening was heel enthousiast over het feest en dat is mede aan Wouter te danken!

Otto en Maartje


Bruiloft in Utrecht

Geplaatst door huberhulsbergen op 27 nov. ’10  |  3½ jaar actief op Marktplaats

Voor ons bruiloftsfeest kwamen wij via via terecht bij Wouter (dj/eigenaar Finch Discoteam). Wouter werd door meerdere mensen uit onze omgeving geroemd en de verwachtingen waren dan ook hoog.

Tijdens de eerste afspraak heeft Wouter ruim de tijd genomen om met ons door de locatie heen te lopen en te sparren over ideeën hoe de show ingericht zou kunnen worden. Wouter kwam gedurende dit gesprek met goede ideeën, argumenten en opmerkingen. Na dit gesprek werd ons vertrouwen groter en ook de verwachtingen hoger.

We kunnen niet anders zeggen dat die verwachtingen meer dan waar zijn gemaakt. Bij binnenkomst met alle gasten op de feestlocatie stond de show al helemaal klaar en het zag er strak uit. Tijdens het eten, de stukjes en het feest heeft Wouter ook zijn waarde als DJ meer dan eens bewezen. O.a. door alert te reageren op onverwachtse gebeurtenissen. Bijvoorbeeld toen de ceremoniemeesters (onverwacht) in schotse kilt de zaal in kwamen, binnen no time klonk er schotse muziek en stond iedereen al op de dansvloer.

Ook tijdens het feest blijkt dat Wouter heel goed aanvoelt wat het publiek verwacht. Jong en oud (er waren 4 generaties aanwezig) stonden al vanaf het begin op de dansvloer en zijn daar niet meer weggeweest.

Kortom wij zijn Wouter zeer dankbaar, dankzij hem is onze bruiloft een groter feest geworden dan we van ter voren durfde te dromen.

Alexander & Charlotte.

NB: Ik (Alexander) heb de nodige ervaring in de licht en geluidsindustrie. De grote bedrijven in deze sector kunnen nog wat leren van Wouter op gebied van service, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en prijs/kwaliteit verhouding.


Huwelijksfeest in Utrecht

Geplaatst door Mabelle op 14 okt. ’10  |  8½ jaar actief op Marktplaats

25 september zijn wij getrouwd en we hadden Wouter als DJ! Het is altijd maar spannend hoe het zal worden maar door de goede muziek en de juiste momenten wist Wouter er een leuke sfeer van te maken. Zelfs gasten kwamen ons vragen hoe we aan hem kwamen. Dus wil je een leuk feest met goede DJ, moet je zeker Wouter boeken!


Feest in Botanische Tuinen in Utrecht

Geplaatst door Tilly op 11 okt. ’10  |  6 jaar actief op Marktplaats

Wij hebben afgelopen juni een groot feest gegeven in de Botanische Tuinen in Utrecht. De cateraar tipte ons Wouter. Hij heeft het geweldig gedaan. Van te voren hadden we nummers aangegeven die we graag gedraaid zouden willen hebben. En daarom heen heeft hij erg goede muziek gekozen. Hij voelt de sfeer goed aan en slaagde er zelfs in 3 generaties tegelijk op de dansvloer te krijgen. Erg veel enthousiaste reacties van onze vrienden gehad. Hij is aardig en flexibel. Zo hebben we ook een flashmob gedaan. In overleg met de cateraar (ook geweldig!) en ons heeft hij, ook de overige, ruimten heel mooi uitgelicht. Zeker een aanrader!


Huwelijksfeest in Boshotel Overberg

Geplaatst door Knorretje op 05 okt. ’10  |  8½ jaar actief op Marktplaats

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een DJ. We hebben er meerdere gesproken, maar Wouter was het vriendelijkst, enthousiast en bood ons een goede prijs!
Toen we met Wouter een afspraak hadden gemaakt is hij zelfs met ons mee naar de loctie geweest om te kijken wat de beste opstelling zou zijn, echt super dat gaf ons gelijk een goed gevoel!

Op de avond zelf hebben we een geweldig feest gehad. We wilden graag veel jaren 90 muziek en daar heeft Wouter erg goed gehoor aan gegeven. Wat ook erg leuk was dat iedereen verzoek nummers konden aanvragen en die dan ook redelijk snel gedraaid werden!
Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad, hebben ontzettend veel leuke reacties gehad. Zelfs zo leuk dat Wouter nu ook op ons personeelsfeest komt draaien!

Wouter nogmaals heel erg bedankt!

Steven en Sandra


huwelijksfeest in Kievitsdal, Baarn

Geplaatst door Wendy & Mark op 01 sep. ’10  |  7½ jaar actief op Marktplaats

Wij hielden ons huwelijjksfeest in kievitsdal te Baarn.(24-06-2010)
Van Kievitsdal kregen we een visite kaartje van Finch discoteam.
Na telefonische contact is Wouter bij ons langs geweest voor een gesprek.
Het maakte hem niet uit van wat voor soort muziek je hield, hij had van alles. (zelfs gabber muziek)

op het huwelijksfeest stond iedereen op de dansvloer ook al was het warm buiten.
wij hebben ontzettend genoten van deze avond.
en we hebben met z’n alle gehakt, gestijldanst en gerockt.
Wouter van Finch disco team, nogmaals bedankt!

Wendy en Mark


Kameryck in Kamerik

Geplaatst door de Pooter op 23 aug. ’10  |  8½ jaar actief op Marktplaats

Voor ons huwelijkfeest hebben wij Wouter benadert voor het huren van een complete drive in. Wouter heeft meegedacht met de opstelling en is gaan kijken op de locatie zodat we niet voor onverwachte verassingen komen te staan.
Wouter heeft alles perfect geregeld en hield ons goed op de hoogte wat hij zou gaan plaatsen. Het feest was een groot succes en we kunnen Finch disco team van harte aanbevelen!

Gr Jan Willem de Pooter


Feest Tennisvereniging in Utrecht

Geplaatst door buschow op 18 aug. ’10  |  5½ jaar actief op Marktplaats

Op onze tennisvereniging hebben wij regelmatig een feestje te vieren en sinds enige tijd maken wij hiervoor gebruik van het Finch discoteam en zijn erg tevreden! De feesten komen goed los en we staan meestal met velen tot in de late uurtjes te dansen. We hebben vooral ervaring met DJ Wouter maar recent ook een andere DJ te draaien gehad met wederom een geslaagd feest als resultaat!
Het Discoteam denkt ook goed mee over wat we van het feest willen maken en hoe we de opstelling etc het beste kunnen doen. Kortom het is fijn met ze samen te werken!


DJ in Baarn

Geplaatst door Marlene Bos op 10 aug. ’10  |  8½ jaar actief op Marktplaats

Wij (Jeroen & marlene) zijn 27 mei j.l. getrouwd.

Wij besloten om ons huwelijksfeest te houden in Groot Kievitsdal te Baarn.
In Groot Kievitsdal kregen wij een visite kaartje van Finch discoteam.
Wij hebben Finch discoteam een mail gestuurd en kregen een vriendelijke mail terug. Wij hebben Wouter (van Finch discoteam) uitgenodigd voor een gesprek bij ons thuis. Hij was erg vriendelijk en wilde graag op ons feest komen draaien.

Het huwelijksfeest was dan ook erg geslaagd. Hij draaide alles wat wij van te voren graag wilde horen. Hij kreeg iedereen op de dansvloer en wij denken er ook met heel veel plezier aan terug. Je hebt van te voren iets in gedachten en dat is helemaal zo geworden als wij wilden. Wouter van Finch disco-team, nogmaals bedankt!
Wij kunnen terugkijken op een geweldige avond! Mochten wij in de toekomst nog een feestje willen bouwen, dan bellen we zeker jou!

Jeroen & Marlene


DJ in Maarssen

Geplaatst door Tera op 10 aug. ’10  |  1½ jaar actief op Marktplaats

De avond van onze bruiloft is geweldig van muziek voorzien door het FINCH discoteam! Vooral de afsluiting werd super begeleid. Vooral het kennismakingsgesprek van tevoren was erg prettig.


muziekverzorging bij onze trouwerij in Maarssen

Geplaatst door hannevandijk op 09 aug. ’10  |  4½ jaar actief op Marktplaats

Voor onze trouwerij wilden we graag een DJ en bij de trouwlocatie bevolen ze FINCH discoteam aan. Zij zijn de vaste huis-DJ van deze lokatie en de lokatie gaf aan dat andere bruidsparen waar deze DJ had gedraaid erg positief waren.
Wij hebben een geweldig feest gehad, waarbij de dansvloer de hele avond lekker vol was. Ook hadden we als eerste dans een wokshop van een Salsadanser. Daarbij deed de DJ ook erg leuk mee. Het was erg prettig dat de DJ met ons meedacht, maar het wel helemaal ons feestje was!

Neem contact op

Een bezoek plannen


Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger

Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger

Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger

Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger

Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger

Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger

Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger

Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger

Een zijprofiel van een vrouw in een roodbruine coltrui en een witte tas. Ze kijkt op met haar ogen dicht.

“Bijdragen geeft me het gevoel dat ik nuttig ben voor de planeet.”

— Anna Wong, Vrijwilliger