Demo’s

We verzorgen verschillende shows en leveren in die zin altijd maatwerk. Om een beeld te geven van de shows en mogelijkheden organiseren we iedere week demo-avonden (kijkavonden). Tijdens zo’n demo kunnen we tevens nader kennis maken en jullie wensen bespreken.

Wat houd het in?
Tijdens zo’n demoshow nemen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen door en ervaar je in het echt de uitstraling van onze nieuwe ‘white shows’. We proberen jullie een concreter beeld geven van onze verschillende shows en de aanvullende mogelijkheden om jullie een onvergetelijk feest te bezorgen! We bespreken de gewenste sfeer en denken met jullie mee over een passende show en de (bruiloft) DJ die het best aansluit bij jullie wensen. We hopen jullie snel te mogen ontvangen!

Omdat we ervaren dat bruidsparen en andere feestvierders het fijn vinden om persoonlijk in gesprek te gaan, delen we de avonden op in een aantal sessies van ongeveer een uur.

Wat als het niet uitkomt?
Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen een latere demo te bezoeken. Laat maar weten als dat wenselijk is, dan houden we jullie op de hoogte van de toekomstige data. Daarnaast is het altijd mogelijk om een afspraak in te plannen buiten onze demo’s om. Gewoon op kantoor, bij jullie thuis of op locatie… waar en wanneer het voor jullie handig is!

Hier kunnen jullie zien wanneer onze demo’s gepland zijn en aangeven naar welke ‘sessies’ jullie voorkeur uit gaat*.
⇓ ⇓
.

voorkeursformulier

vul hier je naam/namen in
vul hier (indien bekend) in wanneer jullie gaan trouwen of een feest in de planning hebben
vul hier (indien bekend) de locatie van het feest of evenement in
vul hier jullie email in (let op juiste spelling!)
vul hier je telefoonnummer in (gebruikt indien onbereikbaar via mail, door foutieve invoer of spamfilter)
vul hier je adres én plaatsnaam in
we zijn benieuwd hoe je bij FINCH discoteam terecht gekomen bent?!
laat hier weten of jullie voorkeur geven aan een bezoek aan onze showroom of een digitale kennismaking d.m.v. een videocall
.
.
* Houdt er rekening mee dat er geen directe reservering geplaatst wordt: de lijst met beschikbare sessies wordt zoveel mogelijk up-to-date gehouden, maar is altijd onder voorbehoud. Na het doorgeven van voorkeuren zal contact worden opgenomen om de reservering te bevestigen of een alternatief te overleggen.
 
.
De demo’s vinden plaats in De Meern, nabij Utrecht, direct onder aan de afslag van de A12 tussen Utrecht en Woerden. De locatie is eventueel ook per openbaar vervoer te bereiken. Na jullie inschrijving ontvangen jullie de exacte locatie en een beknopte routebeschrijving.