Nieuws

BRUIDSBEURS WOERDEN

Kasteel Woerden is een TOPTROUWLOCATIE in de provincie Utrecht, een officiële trouwlocatie in de Gemeente Woerden en is een unieke historische locatie in het centrum van Woerden. Goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht en Rotterdam is het kasteel dé geschikte locatie voor uw fotoreportage, huwelijkvoltrekking, diner, receptie en feestavond.

promo KW

Op maandag 8 september 2014 van 18.30 uur tot 21.30 uur wordt in Kasteel Woerden voor het derde achtereenvolgende jaar een sfeervolle bruidbeurs gehouden. Tijdens deze bruidsbeurs informeren diverse gerenommeerde bedrijven uit de trouwbranche de bezoekers over de vele mogelijkheden om de trouwdag bijzonder te maken. Onder het genot van een welkomstdrankje en hapjes kunt u genieten van demonstraties, proeverijen, live optredens, rondleidingen door het kasteel etc. Uiteraard zal FINCH discoteam aanwezig zijn om te vertellen wat zij voor jullie bruiloft kunnen betekenen! Met mooie, stijlvolle shows en attente, ervaren DJ’s zorgen zij voor een onvergetelijk feest!

Entreekosten bedragen € 3,50 p.p. (incl. welkomstdrankje, hapjes en twee consumpties). Uw komst kunt u registreren via de website van Bridal Fairs. Als dank ontvangen de eerste 100 bezoekers een goed gevulde goodiebag! Laat u verrassen door de schitterende ambiance, het persoonlijke contact en vooral de intieme sfeer!

 

 

BRUIDSBEURS – bericht 2 mei 2014

Afgelopen week verwelkomden we verschillende enthousiaste bruidsparen op een schitterende locatie: Kasteel Sterkenburg in Driebergen. Kijk maar eens op www.kasteelsterkenburg.nl. Op verzoek van de eigenaar van de locatie kwamen we de volgende ochtend alweer terug voor een kleine fotoshoot! De foto’s zullen gebruikt worden voor een promofilmpje, zodat de locatie aan haar klanten kan laten zien hoe we met FINCH discoteam de ruimtes in het kasteel kunnen omtoveren tot een stijlvol verlichtte balzaal!

 

 

================================================

FINCH discoteam is op 28 april te vinden op de bruidsbeurs in Kasteel Sterkenburg in Driebergen. Kom ook langs en maak kennis met de mensen achter FINCH discoteam, bespreek jullie wensen en doe inspiratie op!

voorzijde flyer

Op maandag 28 april 2014 organiseert Bridal Fairs van 18.30 tot 21.30 uur in Kasteel Sterkenburg een exclusief trouwevent waarbij er tevens  extra aandacht geschonken zal worden aan de bruidegommen en het mannelijk gevolg van het bruidspaar. Uiteraard staan er diverse gerenommeerde leveranciers uit de trouwbranche die u uitgebreid zullen adviseren om van uw trouwdag iets bijzonders te maken. 

Uw komst kunt u registreren via de website van Bridal Fairs (www.bridalfairs.nl). Entreekosten bedragen € 3,50 p.p. waarvoor u onthaalt wordt met een glas bubbels, diverse amuses, workshops, presentaties, een bruidstaartproeverij, live entertainment etc. De eerste 100 bezoekers die aangemeld zijn ontvangen een goed gevulde goodiebag.