Kerst en nieuwjaar

kerst 2014 background champagne

Net zo traditioneel als kerst zelf zijn de kerst- en nieuwjaarsborrels die jaarlijks binnen vele bedrijven en organisaties worden georganiseerd.

Wij begrijpen dat dit gezellige samenzijn met personeel en collega’s ook het moment is om terug te kijken op wat het afgelopen jaar heeft gebracht, de gang van zaken te evalueren en voor het komende jaar te inspireren. FINCH discoteam is de perfecte aanvulling om deze jaarlijkse traditie wat nieuw leven in te blazen.

FINCH discoteam is inzetbaar voor:

x

Doe het zelf pakket:

Wij zorgen voor een passende geluidsinstallatie, de juiste (achtergrond)muziek en enkele spots om de ruimte wat sfeer te geven. Uiteraard installeren wij de apparatuur, zorgen we dat alles naar behoren werkt en komen we alles na afloop weer ophalen.

x xx

DJ en live entertainment

Met onze stijlvolle DJ shows dragen wij zorg voor een bijzondere jaarafsluiting of opening. De DJ booth wordt bemand door één van onze ervaren en representatieve DJ’s die de borrel naar een hoger niveau zal brengen en zal voorzien van de juiste muzikale omlijsting. Hierbij wordt het volume goed in de gaten gehouden, want naast dansen en feesten valt er ongetwijfeld genoeg te bespreken!

x

Live entertainment

In aanvulling op onze DJ shows kan de borrel worden opgeluisterd met een stukje live entertainment voor een unieke beleving. Boek bijvoorbeeld een swingende saxofonist voor een interactief samenspel met de DJ. Of boek juist een saxofonist in combinatie met  toetsenist voor stijlvolle kerst tunes tijdens een lunch of diner. Uiteraard werken we ook samen met zangers en zangeressen die de mooiste kerstnummers ten gehore kunnen brengen. Tot slot bieden we verschillende concepten die zeer geschikt zijn om in te zetten bij binnenkomst van de gasten!

x

Omtoveren bedrijfshal of kantine

Als geen ander weten we hoe funest het ‘koude TL-licht’ kan zijn voor sfeer en beleving. Met de juiste verlichting en decoratie toveren we een kantoorruimte, kantine of complete bedrijfshal om tot de sfeervolle omgeving waarin jullie kerstevent of nieuwjaarsreceptie het beste tot zijn recht komt. Met een aantal eenvoudige floorspots of een uitgekiend lichtontwerp… we leveren hierin altijd maatwerk.

x

Audiovisueel

Zoals gezegd is een kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst ook uitermate geschikt om het personeel op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld cijfers of nieuwe strategieën kenbaar te maken. Om de boodschap luid en duidelijk over te brengen, leveren we audiovisuele middelen om een professionele presentatie mogelijk te maken. Leuke bijkomstigheid voor de financiële administratie: ook volgens de nieuwe regels vallen dergelijke ‘educatieve’ aspecten buiten de werkkostenregeling!

x

Totaalpakket

Door onze nauwe samenwerking met verschillende collega’s uit de evenementenbranche, kunnen we u alle zorgen uit handen nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan catering, styling of een videogastenboek waar het personeel een kerst- of nieuwjaarswens inspreekt richting jullie relaties… hoe dan ook, wij zorgen ervoor dat de borrel een bedrijfsevenement wordt waarover nog lang zal worden nagepraat!  De mogelijkheden zijn eindeloos!

x

Fijne dagen toegewenst!