LOVE BUS

 

Deze VALENTIJNSDAG, zondag 14 februari 2021, gaan we op pad met de LOVEBUS!

Niet alleen voor je lover, maar voor iedereen die jij in deze gekke tijd een hart onder de riem wilt steken. 

Je lover / vader / moeder / opa / oma / broer / zus / kinderen / buurman / buurvrouw of tóch die collega waar je al een tijdje een oogje op hebt? Pssst… we kunnen zelfs iemand ANONIEM in het zonnetje zetten! 

 

Geef je Valentijn een pop up feestje cadeau en zet hem of haar in het zonnetje met een pop-up mini surprise party bij jullie op de stoep!

Geloof ons nou maar: zo’n voordeurfeestje vergeet je nooit meer! 

 

Zo werkt het:

Jij nodigt je Valentijn uit om mee naar buiten te komen… daar staat ‘ie dan, de LOVEBUS. Maar dat weet alleen jij, want wat er schuilgaat in die witte bus aan het einde van de rode loper is nog een verrassing. Op het moment dat je Valentijn de deuren opent springt de saxofonist uit de bus en klinken direct de eerste tonen van Love is in the air of All you need is love……. pepedededèeee! Hartjes confetti schiet de lucht in en je Valentijn wordt welkom geheten door de DJ Robert ten B., uiteraard in passend hartjeskostuum. 

Vanuit de zijkant verschijnt opeens een karakteristiek terras-setje van een romantische Franse Bistro, jullie nemen plaats, de bubbels worden ontkurkt en ingeschonken en op de tonen van Jan van Veen’s Candle Light Radio vertel jij je Valentijn waarom hij/zij het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Uiteraard kan de DJ je hierbij helpen, door met zwoele stem voor te dragen wat jij je Valentijn wilt vertellen. De saxofonist maakt het af met een korte serenade aan jullie beiden. 

Liefde moet gevierd worden, dus voordat we vertrekken maken we er nog even een feestje van! De lekkerste dancenummers, uiteraard in het thema love, aangevuld met zijn/haar lievelingsliedje of dat éne hitje waar jullie zo’n bijzondere herinnering aan hebben… jullie openingsdans van de bruiloft, het nummer waarop jullie elkaar leerden kennen of gewoon een nummer dat jullie allebei tof vinden. Hoe dan ook, we laten jullie achter in een dikke rookwolk… maar niet voordat we (indien van toepassing) nog even onthullen dat jij die uitgebreide lunch of dat lekkere afhaaldiner voor je Valentijn geregeld hebt!

Dit verrassingsfeestje is coronaproof. 

 

Dit krijg je allemaal:

Wie doe jij op Valentijnsdag een feestje cadeau met onze partybus?

♥  DJ Robert ten B. 

♥  sfeervolle saxofonist 

♥  DJ en saxofonist beiden gekleed in ludieke love-suit

♥  LOVE bus vol met licht, geluid en rook

♥  confetti hartjes dwarrelen door de lucht

♥  bus aangekleed met groot verlicht hart

♥  rode loper met luxe loperpaaltjes

♥  dé kans om je Valentijn te vertellen wat hij/zij voor je betekent

♥  een persoonlijke boodschap voor jouw Valentijn

♥  jouw persoonlijke ‘touch’ in muziekkeuze

♥  … of maak gewoon een keuze uit ons speciale LOVE repertoire!

♥  een linkje naar onze romantisch swingende spotify LOVE playlist, zodat jullie na afloop lekker kunnen nagenieten van een unieke verrassing!

 

 

Optioneel:

♥  romantisch zitje met Franse bistro tafel en dito stoeltjes 

♥  fles bubbels voor jou en je lover (met of zonder alcohol)

♥  mooie rode roos (dat is nog eens gemakkelijk!)

♥  decoratieve LOVE letters (of jullie initialen met een hart!) 

♥  fotograaf – zodat je zelf ook lekker kunt genieten

 

Oh… en nog een tipje voor de échte romanticus: als jij je lover tijdens onze Love-tour ten huwelijk vraagt, komen we met korting op jouw bruiloft een topfeest verzorgen met één van onze stijlvolle DJ-shows!

 

 

 

formulier LOVEBUS
voor informatie en boekingen:
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
CONTACT
PRAKTISCH
straat, huisnummer
let op, dit is altijd op basis van beschikbaarheid en indicatief
FEESTJE
Confetti gewenst
Stroom beschikbaar